Братська селищна рада
Миколаївська область, Вознесенський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

22 Червня, 2023 р., 22:40
Для правоохоронної системи України 2022 - 2023 роки стали роками безпрецедентної роботи із воєнними злочинами: знищенням майна, вбивствами, катуваннями, викраденнями, нанесенням тілесних ушкоджень, насильством. Попри те, що фокус уваги суспільства зосереджений на збройному конфлікті, життя триває, суспільство продовжує жити у своєму ритмі. Проблема домашнього насильства для українського суспільства була завжди актуальною та поширеною.
22 Червня, 2023 р., 22:31
Кожного року, 22 червня ми згадуємо жертв жорстокої та кровавої війни. Тих, чиї життя були покалічені і зруйновані. Тих, хто не повернувся з поля бою, хто кров’ю і потом відстоював нашу перемогу.
20 Червня, 2023 р., 20:03
При Миколаївській обласній військовій адміністрації створено кол-центр з питань надання допомоги мешканцям Миколаївської області які постраждали внаслідок надзвичайної ситуації, спричиненої руйнуванням греблі Каховської ГЕС.
20 Червня, 2023 р., 19:54
20 червня 2023 року проведено спільне засідання постійних комісій селищної ради з питань планування бюджету, фінансів та економічної реформи та з питань освіти, культури, молоді, спорту, материнства, дитинства, охорони здоров’я, соціального захисту населення, депутатської діяльності, етики, законності та гласності.
19 Червня, 2023 р., 17:21
19 червня 2023 року головою селищної ради Нелею СОБКО проведено нараду з керівниками структурних підрозділів, підприємств, установ та організацій Братської селищної ради.
19 Червня, 2023 р., 17:18
Народилася Марія Іванівна на Братщині в селі Молярово у багатодітній сільській сім’ї Буберенків Івана та Олександри. Закінчивши сім класів місцевої школи почала свою трудову діяльність у колгоспі дояркою, де пропрацювала 20 років. Після закінчення війни вийшла заміж, в сім’ї народився син Микола.
13 Червня, 2023 р., 22:33
12 червня 2023 року з робочою поїздкою Братську територіальну громаду відвідали голова Вознесенської районної ради Спартак Гукасян та головний державний інспектор відділу з питань праці Південного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці Олександр Сосновський, в ході якої проведено зустріч з Братським селищним головою Нелею Собко та проведено нараду за участі заступника селищного голови Наталі Беньковської, секретаря селищної ради Світлани Агаракової, керівників структурних підрозділів селищної ради та директора Братської філії Миколаївського обласного центру зайнятості Наталі Фабрикової.
13 Червня, 2023 р., 21:37
12 червня 2023 року головою селищної ради Нелею СОБКО проведено нараду з керівниками структурних підрозділів, підприємств, установ та організації Братської селищної ради, під час проведення якої розглянуто низку важливих для громади питань, зокрема:
10 Червня, 2023 р., 22:13
9 червня 2023 року зі спільним робочим візитом Братську громаду відвідали голова Вознесенської районної ради Спартак Гукасян та начальник Вознесенської районної військової адміністрації Сергій Шурабура. Під час перебування в нашій громаді керівників району супроводжували заступник начальника районної військової адміністрації Іван Білоконь та начальник відділу освіти Вознесенської районної військової адміністрації Олена Маценко.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь