Братська селищна рада
Миколаївська область, Вознесенський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

12 Квітня, 2023 р., 16:52
Відновлено співпрацю Братського центру соціальних служб Братської селищної ради з Братською районною філією Миколаївського обласного центру зайнятості. 12.04.2023 року спільними зусиллями організовано та проведено семінар для шести безробітних осіб, в якому взяла участь директор Братського центру соціальних служб Ліна Гризоглаз та фахівець із соціальної роботи Анастасія Ющенко.
12 Квітня, 2023 р., 16:36
12 квітня 2023 року в Братській селищній раді відбулася зустріч керівниці Братської філії Ощадбанку Вікторії Квятковської з працівниками структурних підрозділів селищної ради.
12 Квітня, 2023 р., 11:15
06 квітня 2023 року службою у справах дітей Братської селищної ради направлено на проходження курсів на базі обласного центру соціальних служб подружню пару, які виявили бажання взяти до своєї родини дитину, яка залишилася без батьків і потребує батьківської уваги та турботи.
12 Квітня, 2023 р., 11:00
12 квітня 2023 року у Братській селищній раді викладачами Южноукраїнських територіальних курсів з цивільного захисту безпеки та життєдіяльності Олександром Горбенком та Миколою Чулковим проведено навчання представників органів управління, сил цивільного захисту та різних груп населення з цивільного захисту, безпеки життєдіяльності в умовах воєнного стану.
11 Квітня, 2023 р., 10:02
Директором Братського центру соціальних служб Ліною Гризоглаз та начальником Вознесенського районного сектору № 2 філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській області Геннадієм Бровком було заключено договір про співпрацю між даними установами.
08 Квітня, 2023 р., 20:17
Продовжується робота фахівців територіального центру соціального обслуговування Братської селищної ради на виїзді в населених пунктах нашої громади. Так, 6 квітня 2023 р. мультидисциплінарною командою територіального центру було здійснено виїзд в села Крива Пустош та Соколівка та надано перукарські послуги 10 громадянам похилого віку. Мешканці громади завжди щиро, з теплотою зустрічають спеціалістів терцентру, бо знають, що отримають не тільки гарне обслуговування, а й задоволення від спілкування та чудовий настрій.
08 Квітня, 2023 р., 11:38
06 квітня 2023 року голова селищної ради Неля СОБКО провела робочу поїздку та особистий виїзний прийом громадян в селі Кам’януватка та на території Кривопустоського старостинського округу в с. Крива Пустош.
08 Квітня, 2023 р., 09:54
Службою у справах дітей Братської селищної ради постійно проводиться робота по відпрацюванню звернень навчальних закладів щодо повернення на навчання дітей, які не відвідують заняття без поважної причини.
03 Квітня, 2023 р., 15:04
31.03.2023 року під головуванням селищного голови Нелі СОБКО проведено засідання комісії з питань захисту прав дитини виконавчого комітету Братської селищної ради. На порядок денний винесено 7 питань щодо соціально-правового захисту дітей.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь