Братська селищна рада
Миколаївська область, Вознесенський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

02 Березня, 2023 р., 13:24
Адміністраторами та державними реєстраторами відділу надання адміністративних послуг та державної реєстрації в лютому місяці 2023 року надано 506 послуги (всього з початку року 1109) та 435 консультацій з питань надання адміністративних послуг.
01 Березня, 2023 р., 14:18
Асоціація міст України разом з Українським культурним фондом розпочала конкурс на грантову програму «Культура. Регіони» на 2023 рік.
01 Березня, 2023 р., 08:19
Продовжується профілактична робота Братського центру соціальних служб Братської селищної ради з сім’ями. Директором центру Ліною Гризоглаз, фахівцем із соціальної роботи Світланою Силенко спільно з головним спеціалістом служби у справах дітей Людмилою Команівською здійснено виїзди до населеніих пунктів с.Микільське, с.Надеждівка, с.Трудолюбівка, с.Антоново та відвідані сім’ї, які перебувають в складних життєвих обставинах, прийомна сім’я та сім’я в якій виховується дитина під опікою.
01 Березня, 2023 р., 08:16
Працівниками Братського центру соціальних служб Братської селищної ради: практичним психологом Людмилою Бакуменко, фахівцем із соціальної роботи Світланою Силенко спільно з головним спеціалістом відділу соціального захисту населення Новомар’ївської сільської ради Людмилою Гакман та заступником начальника 10 ДПРЧ ГУДСНС України у Миколаївській області Віталієм Бєлих відвідали сім’ї жителів Новомар’ївської сільської ради, які перебувають в складних життєвих обставинах. Метою візиту було проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи щодо дотримання правил безпеки в зимовий період та попередження пожеж у приватному житловому секторі.
27 Лютого, 2023 р., 11:55
Традиційно робочий тиждень в Братській територіальній громаді розпочався з апаратної наради, яку провела селищний голова Неля Собко. Участь у нараді взяли керівники відділів, служб, установ, організацій Братської селищної ради.
23 Лютого, 2023 р., 10:00
22 лютого 2023 року Братську територіальну громаду відвідала головний державний інспектор відділу з питань праці управління інспекційної діяльності у Миколаївській області Південного міжрегіонального управління державної служби з питань праці Інна Добровольська.
23 Лютого, 2023 р., 09:38
22 лютого 2023 року заступник селищного голови Наталя Беньковська провела нараду із старостами старостинських округів селищної ради, керівниками підприємств установ та організацій Братської селищної ради.
21 Лютого, 2023 р., 14:56
Масляна - це народне свято проводів зими й зустрічі весни. Святкують його цілий тиждень, впродовж якого печуть млинці, пригощають варениками із різними начинками.
21 Лютого, 2023 р., 13:41
21 лютого 2023 року заступник селищного голови Наталя Беньковська провела особистий прийом громадян.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь