Братська селищна рада
Миколаївська область, Вознесенський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

03 Лютого, 2023 р., 11:47
03.02.2023 року службою у справах дітей Братської селищної ради проведено робочу нараду за участі інспектора ювенальної превенції відділення поліції №1 Вознесенського РУП ГУНП в Миколаївській області Галини ГОВШИ, фахівця із соціальної роботи Братського центру соціальних служб Світлани СИЛЕНКО.
02 Лютого, 2023 р., 08:26
Своєчасна сплата податків є важливою складовою нормального функціонування як громади так і країни в цілому. В нашій громаді переважать підприємства та господарства аграрного сектору, тому левова частка надходжень до бюджету громади складають податкові надходження від сільгоспвиробників та землекористувачів. Одним з головним питань, розглянутих на нараді зі спеціалістами відділу земельних та екологічних питань, економіки та АПК було погашення заборгованості із земельного податку за 2022 рік.
01 Лютого, 2023 р., 11:20
01 лютого 2023 року селищний голова Неля Собко провела нараду з питань організації мобілізаційної роботи та обліку військовозобов’язаних в Братській громаді. У засіданні взяли участь начальник п’ятого відділу Вознесенського РТЦК та СП Ігор Амєлін, заступник начальника-начальник відділення обліково-мобілізаційної роботи п’ятого відділу Вознесенського РТЦК Андрій Романчук, заступник начальника відділення поліції №1 Вознесенського РУП Віталій Гонтарук, заступник селищного голови Наталя Беньковська, секретар селищної ради Світлана Агаркова, інші посадові особи селищної ради, керівники та фахівці старостинських округів.
01 Лютого, 2023 р., 10:15
01.02.2023 року проведено  засідання міждисциплінарної команди, яка створена рішенням виконкому Братської селищної ради від 24 березня 2021 року з метою організації роботи по соціальному захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах на підвідомчій території Братської селищної ради.
01 Лютого, 2023 р., 09:58
Постановою Кабінету Міністрів України від 19 березня 2022 року №333 «Про затвердження Порядку компенсації витрат за тимчасове розміщення (перебування) внутрішньо переміщених осіб» передбачені компенсацію витрат, що пов’язані з безоплатним тимчасовим розміщенням (перебуванням) внутрішньо переміщених осіб. Компенсація здійснюється за заявами, що були подані не пізніше ніж протягом п’яти днів з дня закінчення звітного місяця.
30 Січня, 2023 р., 09:28
30 січня 2023 року селищний голова Неля Собко провела апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів, установ та організацій Братської територіальної громади. В ході засідання було розглянуто низку важливих питань, проведено аналіз ситуації та визначено заходи щодо їх реалізації та виконання.
27 Січня, 2023 р., 14:55
Закінчився черговий робочий тиждень, тож відділ земельних та екологічних питань, економіки та АПК Братської селищної ради звітує про свою роботу.
27 Січня, 2023 р., 14:32
Останнім часом збільшилася кількість заявників щодо проведення перевірки за цільовим використанням аліментів на дитину. Згідно наказу Міністерства соціальної політики України від 15.11.2018 року № 1713 «Про затвердження Порядку здійснення органами опіки та піклування контролю за цільовим витрачанням аліментів на дитину» безпосереднє проведення інспекційного відвідування покладається на службу у справах дітей за місцем одержувача аліментів із залученням інших посадових осіб соціальної роботи.
25 Січня, 2023 р., 11:05
Для дитини родина виступає першим і основним компонентом середовища, у якому відбувається її формування та розвиток. Цілком очевидно, що одним із першочергових завдань держави є захист прав дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування - зростати в родинному оточенні, які з тих чи інших причин перебувають поза межами сімейного виховання. Тож директором Братського центру соціальних служб Братської селищної ради Вознесенського району Миколаївської області Ліною Гризоглаз спільно із головним спеціалістом служби у справах дітей Вознесенської районної військової адміністрації Валентиною Бєлих та потенційною прийомною сім’єю відбулося знайомство в Доманівській селищній раді з дітьми, позбавленими батьківського піклування.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь