Братська селищна рада
Миколаївська область, Вознесенський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

14 Лютого, 2023 р., 08:48
Директором Братського центру соціальних служб Ліною Гризоглаз, фахівцем із соціальної роботи Анастасією Ющенко, спільно з головним спеціалістом служби у справах дітей Вознесенської районної військової адміністрації Валентиною Бєлих, працівниками відділення поліції №1 Вознесенського РУП ГУНП в Миколаївській області: інспектором сектору ювенальної превенції Галиною Говшею та офіцером поліції сектору превенції капітаном поліції Євгенієм Команівським було проведено профілактичну роботу з підлітком, який проживає в дитячому будинку сімейного типу Новомар’ївської сільської ради щодо налагодження зв’язків з членами родини.
14 Лютого, 2023 р., 08:46
13 лютого 2023 року заступник селищного голови Наталя Беньковська провела особистий прийом громадян. Під час його проведення звернулось шість осіб. Тематика питань, піднятих заявниками, була різнобічна, зокрема:
13 Лютого, 2023 р., 10:38
Директором Братського центру соціальних служб Братської селищної ради Ліною Гризоглаз, фахівцем із соціальної роботи Світланою Силенко, спільно з пожежними рятувальниками 10 ДПРЧ 4 ДПРЗ ГУДСНС України у Миколаївській області Євгеном Підгрушнім та Василем Ткачуком 10.02.2023 року обстежено помешкання сімей Братської селищної ради, які перебувають в складних життєвих обставинах.
13 Лютого, 2023 р., 09:15
13 лютого 2023 року селищний голова Неля Собко провела апаратну нараду з керівниками відділів, служб, установ та організацій Братської селищної ради, під час якої було розглянуто ряд важливих для територіальної громади питань та визначено пріоритетні напрямки роботи на наступний робочий тиждень.
10 Лютого, 2023 р., 15:34
Протягом тижня з 06 лютого по 10 лютого 2023 року у освітніх закладах проведено заходи до Дня безпечного інтернету. Головні спеціалісти ВОКТМС взяли участь в онлайн-марафоні до Дня безпечного інтернету за підтримки МОНУ та Міністерства цифрової трансформації України, вивчили питання створення безпечного середовища для здобувачів освіти Сергіївського та Новокостянтинівського ліцеїв громади.
10 Лютого, 2023 р., 13:50
Службою у справах дітей Братської селищної ради проводиться робота по відпрацюванню звернень громадян, щодо підготовки рішень, які необхідні для вчинення нотаріальних дій з метою дарування, переоформлення, отримання свідоцтва про право на спадщину, а також підписання батьками документів від імені малолітньої (неповнолітньої) дитини.
10 Лютого, 2023 р., 13:48
10 лютого 2023 року в Братській селищній раді відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини виконкому Братської селищної ради, яке провела заступник селищного голови Наталя  БЕНЬКОВСЬКА.
08 Лютого, 2023 р., 16:25
Соціальна робота з сім’ями, які перебувають в складних життєвих обставинах, є одним з пріоритетних напрямків діяльності центру соціальних служб для сімей/осіб та сімей з дітьми.
08 Лютого, 2023 р., 14:31
Директором Братського центру соціальних служб Братської селищної ради Ліною Гризоглаз, фахівцем із соціальної роботи Світланою Силенко та начальником служби у справах дітей Братської селищної ради Іриною Афанасьєвою відвідано сім’ї, які перебувають у складних життєвих обставинах, в тому числі родини, де виховуються діти віком до року.
08 Лютого, 2023 р., 11:52
08 лютого 2023 року Вознесенською районною військовою адміністрацією проведено онлайн-нараду з представниками територіальних громад Вознесенського району з питань військового обліку та мобілізаційної роботи.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь