Братська селищна рада
Миколаївська область, Вознесенський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

Актуальні новини з життя Братської громади, України та світу

26 Квітня, 2024 р., 21:07
Традиційно, в кінці тижня, підводимо підсумки роботи відділів, служб Братської селищної ради.
26 Квітня, 2024 р., 11:58
Сьогодні весь світ вшановує пам’ять усіх, хто постраждав від катастрофи на Чорнобильській АЕС та тих мужніх героїв, які жертвуючи собою захистили людство від її наслідків. 38 років минуло з тієї трагічної дати. Наслідки аварії відчули на собі жителі усієї Європи, але найбільше постраждала від бездумного використання мирного атому саме Україна. ЇЇ найкращі сини і доньки, не вагаючись ні на мить стали до лав ліквідаторів цієї наймасштабнішої трагедії людства.
25 Квітня, 2024 р., 15:13
З метою забезпечення виконання Закону України «Про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні і деколонізацію топонімії» виникла необхідність в перейменуванні вулиць, провулків селища Братське та інших населених пунктів громади.
25 Квітня, 2024 р., 14:36
25 квітня 2024 року заступник голови Братської селищної ради Наталя Беньковська провела робочу нараду за участю директора Братського центру соціальних служб Ліни Гризоглаз, головного спеціаліста служби у справах дітей Людмили Команівської, інспектора з ювенальної превенції відділення поліції №1 Вознесенського РУП ГУНП у Миколаївській області Галини Говші, на якій розглянуто звернення громадянки Л. стосовно негативних проявів до її дітей дітьми сім’ї О.
24 Квітня, 2024 р., 14:07
Виконуючи вимоги Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки», Закону України «Про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні і деколонізацію топонімії» та враховуючи рішення виконавчого комітету Братської селищної ради від 20.12.2023 року №23 та від 23.04.2024 року № 3 щодо проведення громадського обговорення та визначення переліку назв вулиць які потребують перейменування, Братським селищним головою прийнято розпорядження від 23.04.2024 року №24-р «Про перейменування вулиць та провулків на території населених пунктів Братської селищної ради».
24 Квітня, 2024 р., 13:48
23 квітня 2024 року під головуванням селищного голови Нелі Собко відбулося засідання виконавчого комітету Братської селищної ради.
23 Квітня, 2024 р., 11:25
Вознесенське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області повідомляє, що відповідно до повідомлення компетентного органу Японії від 21.03.2024 щодо нотифікації в системі COT № G/SPS/N/JPN/1247 від 30.11.2023 встановлено нові стандарти і критерії для молока, молочних напоїв, інших молочних продуктів, що зберігаються при кімнатній температурі (далі - вимоги). Вищезгадані вимоги розміщено на офіційному вебпорталі Держпродспоживслужби (https://dpss.gov.ua) в розділі «Міжнародне співробітництво» - «Ветеринарія та безпечність» - «Вимоги країн світу».
22 Квітня, 2024 р., 15:10
Надання адміністративних послуг населенню – один із важливіших напрямків роботи Братської селищної ради та перш за все це робота з людьми. Треба не тільки знати діюче законодавство, а й вміти вислухати відвідувача, надати фахову консультацію та доступно й зрозуміло пояснити. У відділі надання адміністративних послуг та державної реєстрації Братської селищної ради згуртувався колектив професіоналів, які знають і люблять свою роботу, а головне можуть знайти підхід до кожного відвідувача, щоденно забезпечуючи прийом, реєстрацію та видачу документів.
22 Квітня, 2024 р., 10:16
22 квітня 2024 року селищний голова Неля Собко провела апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів, установ та організацій Братської територіальної громади.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь