Братська селищна рада
Миколаївська область, Вознесенський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

Актуальні новини з життя Братської громади, України та світу

18 Березня, 2024 р., 11:17
В рамках двомісячника з благоустрою в селищі Братське проведено прибирання територій та висадження дерев. Бригадою з благоустрою на чолі з інспектором Тетяною Нечай у Парку Слави здійснено посадку саджанців сосни. В сквері на перетині вулиць Матросова та Вороніна проведено генеральне прибирання території, вирубано чагарники, вивезено опале листя та сміття.
18 Березня, 2024 р., 10:47
Братським центром соціальних служб Братської селищної ради постійно надається підтримка та допомога сім’ям, які перебувають у складних життєвих обставинах. Так, 15 березня 2024 директором Центру Ліною Гризоглаз, фахівцем із соціальної роботи Світланою Силенко, спільно із завідувачем Братського бюро правової допомоги Василем Чорновалюком надано юридичну допомогу одній із таких родин. Громадяни отримали вичерпні пояснення норм чинного законодавства з питання заборгованості аліментів та блокування рахунків.
18 Березня, 2024 р., 10:35
В селищній раді з метою підведення підсумків за минулий тиждень та ефективного планування роботи відділів, служб та інших організацій громади, селищним головою Нелею Собко проведено оперативну нараду, на розгляд учасників якої було винесено низку важливих питань, зокрема:
15 Березня, 2024 р., 23:29
Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО) спільно із Міністерством аграрної політики та продовольства України розпочинають нову програму підтримки українських фермерів через надання насіння сої та соняшника для весняної посівної кампанії. Щоб отримати допомогу, потрібно подати заявку через Державний аграрний реєстр до 24 березня 2024 року.
15 Березня, 2024 р., 15:10
Традиційно, в кінці тижня підводимо підсумки роботи селищної ради та її структурних підрозділів.
15 Березня, 2024 р., 08:32
Ми щиро радіємо, коли наші діти розкриваються, діляться своїми думками й емоціями, вчаться взаємодіяти й комунікувати, працювати командою й підтримувати один одного. Тому 14 березня 2024 року для учнів 10-11 класів Братської громади було організовано дружню зустріч із колективом Миколаївського національного аграрного університету. Ініціатором дійства виступила проректор з науково-педагогічної і виховної роботи та підвищення кваліфікації, доктор педагогічних наук, професор Наталя Шарата.
14 Березня, 2024 р., 16:10
Братська селищна рада оголошує конкурс з відбору виконавців робіт із землеустрою на конкурентних засадах з метою розробки документації із землеустрою, а саме:
14 Березня, 2024 р., 15:55
14 березня 2024 року Неля Собко здійснила робочу поїздку до сіл Миколаївка та Петропавлівка Миколаївського старостинського округу та провела особистий виїзний прийом громадян.
14 Березня, 2024 р., 14:35
Активно продовжується робота мобільної бригади соціально – психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та /або насильства за ознакою статі, яка працює при Братському центрі соціальних служб.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь