Братська селищна рада
Миколаївська область, Вознесенський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

Актуальні новини з життя Братської громади, України та світу

26 Липня, 2024 р., 11:07
До виконавчого комітету Братської селищної ради надійшло клопотання від комунального підприємства «Водграй», щодо встановлення нових тарифів на централізоване водопостачання, водовідведення та встановлення плати за абонентське обслуговування. Адміністрацією підприємства надано повний пакет документів з економічним обґрунтуванням нових розмірів тарифів, який пройшов відповідну експертизу і отримав позитивний висновок. Інформація про наміри щодо встановлення нових тарифів було оприлюднена в газеті «Перемога» 11 липня 2024 року.
26 Липня, 2024 р., 09:29
25 липня 2024 року Братський селищний голова Неля Собко провела чергове засідання виконавчого комітету Братської селищної ради.
23 Липня, 2024 р., 09:26
Дитина залишається дитиною навіть тоді, коли чинить погано. Інколи через відсутність життєвого досвіду, неспроможність правильно й адекватно оцінити ситуацію, в якій опинився підліток, він вступає у конфлікт із законом. Тому, відповідно отриманих повідомлень від державної установи «Центр пробації», фахівцем із соціальної роботи Братського центру соціальних служб Світланою Силенко та начальником служби у справах дітей Братської селищної ради Іриною Афанасьєвою здійснено об’їзд сіл Новокостянтинівка, Надеждівка, Іванівка та проведено профілактичну роботу з родинами, діти яких скоїли правопорушення.
23 Липня, 2024 р., 09:07
16 липня 2024 року начальником служби у справах дітей Братської селищної ради Іриною АФАНАСЬЄВОЮ та фахівцем Братського центру соціальних служб Братської селищної ради Світланою СИЛЕНКО проведено обстеження матеріально-побутових умов проживання дітей-сиріт, які виховуються в сім’ях опікунів та піклувальників на території Новокостянтинівського старостинського округу.
23 Липня, 2024 р., 09:06
Під час літніх канікул особливо актуальними стають питання дитячої бездоглядності та правопорушень. З метою проведення профілактичної роботи серед неповнолітніх  на літній період затверджено відповідні заходи та сплановано роботу з підлітками, які потребують додаткового виховного впливу.
17 Липня, 2024 р., 10:26
750 грантів по 4 000 євро від EU4Business для мікробізнесу! Головна мета грантової підтримки – відновлення діяльності мікропідприємців на територіях України, що найбільше постраждали від бойових дій та були деокуповані, а також посилити стійкість мікробізнесу в умовах війни з усіх інших регіонів України.
17 Липня, 2024 р., 09:30
У наш час волонтерство стало потужним суспільним рухом та проявом самовідданої активності громадян. Якщо ви прагнете допомагати людям у своїй громаді розв’язувати правові питання і маєте трохи вільного часу, запрошуємо приєднатися до проєкту «Волонтер БПД».
17 Липня, 2024 р., 09:25
Навіть попри війну, питання насильства в сім’ї не втратило своєї актуальності. Війна ще більше загострила проблеми людей, які були й до цього. Життя у постійному стресі, в одному приміщенні та залежність один від одного партнерів, нерідко зумовлює випадки виникнення домашнього насильства. Домашнє насильство це проблема, яку складно досліджувати. Адже насильство однієї людини над іншою у сімейних відносинах може мати приховані форми.
15 Липня, 2024 р., 16:19
Директором Братського центру соціальних служб Ліною Гризоглаз та начальником служби у справах дітей Новомар’ївської сільської ради Альоною Калько проведено об’їзд сімей, що опинилися в складних життєвих обставинах, під час якого з батьками проведено роз’яснювально-профілактичну роботу щодо належного виконання батьківських обов’язків, створення необхідних санітарно-гігієнічних умов у житлових приміщеннях та ведення здорового способу життя.
15 Липня, 2024 р., 13:49
У зв’язку зі спекотною погодою, яка досить тривалий час тримається в нашому регіоні, істотно зростає кількість відпочивальників біля водойм, в паркових та лісових природних масивах, що у свою чергу підвищує ризик виникнення різних надзвичайних ситуацій. Все частіше через нехтування правилами безпеки, трапляються випадки утоплення та виникнення пожеж в природних екосистемах.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь