Братська селищна рада
Миколаївська область, Вознесенський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

08 Лютого, 2023 р., 11:52
08 лютого 2023 року Вознесенською районною військовою адміністрацією проведено онлайн-нараду з представниками територіальних громад Вознесенського району з питань військового обліку та мобілізаційної роботи.
08 Лютого, 2023 р., 10:15
Адміністраторами та державними реєстраторами відділу надання адміністративних послуг та державної реєстрації Братської селищної ради в січні місяці поточного року надано 603 послуги та 685 консультацій з питань надання адміністративних послуг.
06 Лютого, 2023 р., 11:24
Традиційно робочий тиждень у Братській селищній раді розпочався з апаратної наради з керівниками структурних підрозділів, установ та організацій територіальної громади, яку провела селищний голова Неля Собко.
06 Лютого, 2023 р., 08:32
Відділ освіти, культури, туризму, молоді та спорту Братської селищної ради інформує про проведену роботу та участь в різноманітних заходах, які відбулися протягом минулого робочого тижня.
03 Лютого, 2023 р., 14:30
Головною ціллю всіх батьків є здоров’я та повноцінний розвиток дітей. Держава гарантує кожній дитині право на охорону здоров’я, безоплатну кваліфіковану медичну допомогу в державних і комунальних закладах охорони здоров’я, сприяє створенню безпечних умов для життя і здорового розвитку дитини.
03 Лютого, 2023 р., 14:25
На протязі тижня відділом соціального захисту здійснювався прийом громадян з оформлення різних видів державних соціальних послуг. 
03 Лютого, 2023 р., 14:23
Відділом соціального захисту Братської селищної ради постійно проводиться робота з внутрішньо переміщеними особами, які у зв’язку з воєнними діями змушені покинути свої місця проживання та оселилися в нашій громаді. На протязі тижня спеціалістами відділу опрацьовувалися звернення від громадян, продовжувалася реєстрація та видача довідок ВПО, проводилася роз'яснювальна робота, щодо зняття з обліку у разі повернення на попереднє місце проживання та щодо можливості отримання гуманітарної допомоги.
03 Лютого, 2023 р., 14:07
Братською селищною радою продовжується робота з видачі гуманітарної допомоги для різних категорій населення, зокрема: внутрішньо переміщеним особам, людям похилого віку, сім’ям військових, учасникам війни на території інших держав та багатодітним родинам.
03 Лютого, 2023 р., 14:06
Традиційно по закінченню робочого тижня відділ земельних та екологічних питань, економіки та АПК Братської селищної ради підводить підсумки своєї роботи.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь