Братська селищна рада
Миколаївська область, Вознесенський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

14 Грудня, 2022 р., 15:03
ЮНІСЕФ разом із навчально-реабілітаційним центром «Джерело» підготували брошуру «Набута інвалідність дитини. Поради батькам і фахівцям», яка містить відповіді на такі запитання: 
12 Грудня, 2022 р., 09:59
Завдяки спільним зусиллям Міністерства цифрової трансформації України та Пенсійного фонду України сьогодні пенсійне посвідчення стало доступним для громадян у вигляді цифрового документу у мобільному застосунку «Дія».  
12 Грудня, 2022 р., 09:54
12 грудня 2022 року селищний голова Неля Собко провела апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів, установ та організацій Братської селищної ради. Разом з присутніми посадовими особами було розглянуто та проаналізовано стан справ з напрямків роботи та заслухано низку важливих питань, які стосувались:
09 Грудня, 2022 р., 11:13
7 грудня, в День місцевого самоврядування, відбулася урочиста церемонія – підняття українського прапора у звільненій Снігурівській громаді. В цій визначній події взяли участь голова Миколаївської обласної ради Ганна Замазєєва, очільник Снігурівської міської військової адміністрації Іван Кухта, депутати Миколаївської обласної ради, керівниками територіальних громад області та представники громадськості.
07 Грудня, 2022 р., 11:37
Шановні колеги, депутати усіх рівнів, представники старостинських округів, ветерани місцевого самоврядування!
07 Грудня, 2022 р., 11:14
Мобільно бригадою соціально психологічної допомоги особам які постраждали від домашнього насильства та/або за ознакою статті, яка створена при Братському центрі соціальних служб, здійснено примусове та екстрене втручання, з метою усунення подальшого насильства, шляхом виклику відділення поліції №1 Вознесенського району управління поліції НПГУНП та направлено до обласного центру у соціально-психологічної допомоги, сім’ю з дітьми яка неодноразово страждала від психологічного насильства, з боку чоловіка.
07 Грудня, 2022 р., 11:11
На сьогоднішній день трапляються сім’ї, де діти виховуються без належного батьківського піклування та догляду, але на щастя працює проект «Дитина не сама», в рамках якого сім’ї, які пройшли навчання допомагають дітям із неблагополучних сімей та надають тимчасовий прихисток.
07 Грудня, 2022 р., 11:03
06 грудня 2022 року відбулася 19 позачергова сесія Братської селищної ради восьмого скликання.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь