Братська селищна рада
Миколаївська область, Вознесенський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

01 Грудня, 2022 р., 23:00
Завдяки керівнику благодійного фонду  Ukraine Friends Броку Бірману та світовій гуманітарній організації Rotary International Братською громадою отримано три машини швидкої допомоги. Спільно з депутатським корпусом та керівництвом селищної ради було прийняте рішення щодо передачі цієї вкрай необхідної техніки для тих, хто її найбільше потребує в даний момент.
29 Листопада, 2022 р., 10:30
Цього року, напередодні зими, українці придбали багато газових балонів для приготування їжі, або ж запаслися газовими пальниками.   Звісно кожен хоче подбати про власну енергонезалежність у такі важкі часи. Але не слід при цьому забувати про заходи безпеки для себе та оточуючих.
28 Листопада, 2022 р., 15:01
В селищі Братське відкрито "Пункт Незламності", який розміщено в приміщеннях Будинку Культури за адресою: смт Братське, вул. Миру, 116
23 Листопада, 2022 р., 13:42
Шановні жителі нашої громади!!! Громадська організація «Добробат Братщини» просить долучитися до акції, при можливості зібрати продукти харчування, теплі речі, засоби гігієни для жителів звільнених населених пунктів Снігурівщини.
21 Листопада, 2022 р., 13:54
Традиційно, розпочинаючи новий робочий тиждень, селищний голова Неля Собко провела апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів, установ та організацій Братської селищної ради.
21 Листопада, 2022 р., 10:33
Українці як ніхто знають, що таке гідність і що таке свобода. І з кожним роком у цьому переконується все більше і більше людей в усьому світі. Гідні сини і доньки України відстоювали свої права та свободи на Майдані – серці нашої країни, тепер на фронтах російсько-української війни вони віддають свої життя в боротьбі з сильним та підступним ворогом, метою якого є знищення нашої Держави, а нас як народу.
16 Листопада, 2022 р., 13:55
Директором Братського центру соціальних служб Братської селищної Ліною Гризоглаз та фахівцем із соціальної роботи Світланою Силенко спільно з пожежним рятувальником 10 ДПРЧ ГУДСНС України у Миколаївській області Мирненко Андрієм відвідали сім’ї, які перебувають в складних життєвих обставинах.
14 Листопада, 2022 р., 15:41
14 листопада 2022 року під головування Нелі Собко проведено апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів, установ та організацій Братської селищної ради.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь