Братська селищна рада
Миколаївська область, Вознесенський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

30 Грудня, 2022 р., 11:26
Братська селищна рада та ГО Добробат Братщини регулярно здійснюють поїздки до зони бойових, доставляючи нашим землякам, які боронять нашу країну від ворога, необхідну допомогу. В переддень новорічних свят виникла ідея організувати поїздку на схід для доставки гуманітарної допомоги та смаколиків до святкового столу нашим захисникам – жителям нашої громади, які не зможуть зустріти Новий Рік зі своїми родинами.
27 Грудня, 2022 р., 18:31
Сьогодні в Братській селищній раді відбулася урочиста, але сумна подія. До нашої громади надійшла нагорода – Орден «За мужність» ІІІ ступеня, яким нагороджено посмертно нашого земляка, що героїчно віддав своє життя за Україну – Володимира Григоренка.
27 Грудня, 2022 р., 10:45
27 грудня 2022 р. селищний голова Неля Собко провела апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів, установ та організацій Братської територіальної громади.
23 Грудня, 2022 р., 11:20
23 грудня 2022 року заступник селищного голови Наталя Беньковська провела спільну нараду з працівниками культурної та соціальної галузей громади, під час якої підведено підсумки роботи за 2022 рік та обговорено перспективний план роботи галузей в майбутньому 2023 році.
22 Грудня, 2022 р., 10:56
21 грудня 2022 року відбулося засідання чергової двадцятої сесії восьмого скликання Братської селищної ради. У засіданні взяли участь голова селищної ради Неля Собко, секретар селищної ради Світлана Агаркова, депутати селищної ради, заступник селищного голови Наталя Беньковська, депутат Вознесенської районної ради Олександр Бачин, керівники структурних підрозділів селищної ради.
21 Грудня, 2022 р., 15:33
Війна внесла свої жорсткі корективи в наше повсякденне життя. Те що раніше ми знали тільки з розповідей, з книг та з фільмів стало суворою реальністю. Війна постукала у двері багатьох українців. Хтось через бойові дій був змушений покинути свою домівку. Хтось за покликом серця пішов захищати рідний край від ворога. Хтось докладає усіх можливих зусиль на волонтерському фронті. Та всіх нас об’єднує одне бажання – бажання перемоги!
20 Грудня, 2022 р., 11:18
16 грудня 2022 року до Дня Святого Миколая в Братській селищній раді вручено подарунки дітям-сиротам та дітям позбавленим батьківського піклування, які виховуються в дитячому будинку сімейного типу, прийомних сім’ях, сім’ях опікунів та піклувальників, які отримано від народного депутата Артема ЧОРНОМОРОВА та голови Вознесенської районної військової адміністрації Сергія ШУРАБУРИ.
19 Грудня, 2022 р., 14:54
16 грудня 2022 року відбулося спільне засідання постійної комісії з питань освіти, культури, молоді спорту, дитинства, охорони здоров'я, соціального захисту населення, депутатської діяльності, етики, законності та гласності та постійної комісії з питань планування бюджету, фінансів та економічної реформи Братської селищної ради.
19 Грудня, 2022 р., 11:37
19 грудня 2024 року селищний голова Неля Собко провела апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів, установ та організацій Братської селищної ради. На розгляд присутніх посадових осіб було винесено низку важливих питань, які стосувались:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь