Братська селищна рада
Миколаївська область, Вознесенський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Продовжується профілактична робота з сім’ями

Дата: 03.07.2023 15:29
Кількість переглядів: 684

30.06.2023 року директором Центру соціальних служб Братської селищної ради Ліною Гризоглаз, фахівцем із соціальної роботи Світланою Силенко, начальником служби у справах дітей виконавчого комітету Новомар’ївської сільської ради Альоною Калько здійснено виїзд у населені пункти с.Обухівка, с. Людмилівка, с.Ганнівка, с. Вороніно Новомар’ївької сільської ради, під час якого обстежено сім’ї, які перебувають в складних життєвих обставинах та в яких виховуються неповнолітні діти.

Проведено бесіду з батьками щодо дотримання техніки безпеки на воді дітей під час літніх канікул. Наголошено щодо підготовки дітей до школи та забезпечення твердим паливом на осіньо-зимовий період. А також проведено роботу з сім’ями, які перебувають на обліку в категорії сімей, які ухиляються від виконання батьківських обов’язків із виховання дітей щодо ведення здорового способу життя та своєчасного їх лікування, дотримання санітарно-гігієнічних умов проживання в будинку, оформлення соціальних виплат. Проведено профілактичну роботу щодо недопущення домашнього насильства в сім’ї.


Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь