Братська селищна рада
Миколаївська область, Вознесенський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Протидія домашньому насильству

Дата: 07.07.2023 08:50
Кількість переглядів: 696

Продовжується активна діяльність Братського центру соціальних служб щодо запобігання та протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі.

Директором Центру Ліною Гризоглаз спільно із завідувачем  Братського бюро правової допомоги Василем Чорновалюком забезпечено комплексний інтегрований підхід до подолання насильства та сприяння реалізації прав особи постраждалої від насильства, надання психологічної допомоги та захисту. Постраждала особа отримала повну інформацію про свої права, соціальні послуги, медичну, соціальну та психологічну допомогу відповідно до її потреб а також надано роз’яснення як отримати відшкодування від заподіяної шкоди.

Фахівцем центру щодо постраждалої особи складено акт оцінки потреб сім’ї / особи та укладено договір про надання соціальних послуг. Проведено консультування з правових питань, надано обґрунтовані роз'яснення щодо видачі обмежувального припису стосовно кривдника, розірвання шлюбу та звільнення від сплати судового збору, притягнення особи до адміністративної відповідальності, також роз’яснено порядок доступу до безоплатної вторинної правової допомоги та надано відповідні інформаційні матеріали (буклети), візитівки з контактними даними бюро.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь