Братська селищна рада
Миколаївська область, Вознесенський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

01 Травня, 2023 р., 09:14
01 травня 2023 року селищний голова Неля Собко провела апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів, установ, організацій Братської територіальної громади.
28 Квітня, 2023 р., 11:08
Відповідно до Указу Президента України двох наших земляків – Андрія Макеєва та Андрія Кисляка, які героїчно віддали своє життя за свободу рідного краю, посмертно нагороджено Орденом «За мужність» ІІІ ступеня.
26 Квітня, 2023 р., 14:23
На виконання наказу департаменту освіти і науки Миколаївської обласної військової адміністрації №154 від 01.11.2022 року, з метою забезпечення стійкого функціонування об'єктів освіти в умовах воєнного стану, створення безпечного освітнього середовища у закладах освіти та збереження життя і здоров'я здобувачів освіти 25 квітня 2023 року відповідною комісією здійснено оцінку готовності шести освітніх закладів громади щодо можливості їх використання як найпростішого укриття учасників освітнього процесу.
26 Квітня, 2023 р., 13:54
26 квітня 2023 року в селищі Братське біля пам’ятного знаку відбулися урочисті заходи присвячені 37-ій річниці аварії на Чорнобильській атомній електростанції. В заходах взяли участь селищний голова Неля Собко, секретар Братської селищної ради Світлана Агаркова, жителі Братської громади – учасники ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС, співробітники Братської ДПРЧ №10 Головного управління ДСНС України в Миколаївській області.
26 Квітня, 2023 р., 08:28
Чорнобильська трагедія є символом наймасштабнішої техногенної катастрофи в історії людства. Спричинена вибухом на четвертому енергоблоці Чорнобильської АЕС, не має аналогів за обсягами забруднення природного середовища, негативного впливу на здоров’я та психіку людей, їхній побут і соціально-економічні умови життя.
19 Квітня, 2023 р., 16:20
18 квітня 2023 року з робочим візитом Братську територіальну громаду відвідав голова Вознесенської районної ради Спартак Гукасян.
19 Квітня, 2023 р., 16:01
Директором Братського центру соціальних служб Ліною Гризоглаз, фахівцем із соціальної роботи Світланою Силенко та начальником служби у справах дітей виконавчого комітету Новомар’ївської сільської ради Альоною Калько 19.04.2023 року проведено спільний виїзд сімей Новомар’ївської сільської ради, які опинилися в складних життєвих обставинах.
18 Квітня, 2023 р., 16:28
Директором Братським центром соціальних служб Ліною Гризоглаз, фахівцем із соціальної роботи Світланою Силенко, спільно із начальником служби у справах дітей Братської селищної ради Іриною Афанасьєвою 18.04.2023 року проведено робочу нараду, метою якої було обговорення питання спільної роботи щодо сімей, які мають схильність до вживання алкогольних напоїв.
18 Квітня, 2023 р., 16:11
Співпраця заради дітей – це найважливіше партнерство, яке змінює світ навколо, робить наше суспільство більш людяним та інтегрованим у світовій спільноті. Проводиться робота з реалізації проєкту ЮНІСЕФ «Моніторинг потреб та підтримка дітей в умовах війни», основною метою якого є надання в період військової агресії росії підтримки у забезпеченні захисту та базових потреб дітей, влаштованих у сімейні форми виховання, дітей, залишених без батьківського піклування.
12 Квітня, 2023 р., 17:07
12.04.2023 року директором Братського центру соціальних служб Ліною Гризоглаз, фахівцем із соціальної роботи Світланою Силенко та начальником служби у справах дітей Іриною Афанасьєвою здійснено об’їзд сімей Миколаївського старостинського округу, які перебувають в складних життєвих обставинах.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь