Братська селищна рада
Миколаївська область, Вознесенський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Знайомство з дитиною позбавленою батьківського піклування

Дата: 31.08.2023 10:44
Кількість переглядів: 405

Найкращим середовищем для зростання й розвитку дитини є сім’я. Кожна людина повинна зростати у сімейному оточенні та любові, бо лише так повною мірою забезпечуються її потреби, створюються оптимальні умови для гармонійного розвитку, успішної соціалізації. Але нажаль не всі діти мають сім’ю та батьків, які про них піклуються. Тож завдання держави полягає в тому, щоб кожна дитина проживала в родинному оточенні, для цього і створені прийомні сім’ї та дитячі будинки сімейного типу в яких виховуються діти сироти та діти, позбавлені батьківського піклування.

На території Братської селищної ради функціонує прийомна сім’я Солонченко Світлани Олексіївни, яка виявила бажання поповнити свою родину ще одною дитиною з числа дітей сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Тож 30.08.2023 року директором Братського центру соціальних служб Ліною Гризоглаз, службою у справах дітей Вознесенської РВА в особі головного спеціаліста Валентиною Бєлих та прийомною мамою Світланою Олексіївною відбулося знайомство з дитиною позбавленою батьківського піклування. Знайомство відбувалося для встановлення контакту мами й дитини. Зустріч мала належний психологічний клімат, затишну атмосферу та комфортне спілкування.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь