Братська селищна рада
Миколаївська область, Вознесенський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

06 Липня, 2023 р., 15:55
Братська селищна рада оголошує інформацію про результати конкурсу з відбору виконавця робіт із землеустрою на конкурентних засадах.
06 Липня, 2023 р., 14:37
Проблема насильства в умовах війни дуже актуальна. Метою цієї інформаційної кампанії – є поінформувати широке коло громадськості про можливість отримати кваліфіковану допомогу від держави, у тому числі правову, та мотивувати постраждалих звертатися по допомогу та діяти, щоб захистити себе.
06 Липня, 2023 р., 13:54
Food and Agriculture Organization of the United Nations (FAO) за фінансової підтримки Урядів Японії та Норвегії реалізує програму підтримки малих фермерів під час осінньої посівної кампанії 2023 року. Заявки на участь у програмі приймаються через Державний аграрний реєстр (ДАР) до 20 липня 2023 року.
06 Липня, 2023 р., 13:48
Житлова субсидія призначається домогосподарствам за наявності різниці між розміром плати за житлово-комунальні послуги в межах соціальних норм і нормативів та розміром обов’язкового платежу, величина якого залежить від обов’язкового відсотка платежу.
06 Липня, 2023 р., 13:40
06 липня під головуванням заступника селищного голови Наталі БЕНЬКОВСЬКОЇ за участі інших членів опікунської ради при виконавчому комітеті Братської селищної ради відбулося засідання опікунської ради з питань захисту прав повнолітніх осіб, які за станом здоров'я не можуть самостійно здійснювати свої права та виконувати обов'язки.
06 Липня, 2023 р., 13:29
Від обласного центру з гідрометеорології отримано штормове попередження: «сьогодні, 6 липня, по області та м. Миколаєву вдень очікується надзвичайна спека 40 градусів.
05 Липня, 2023 р., 13:07
Година без нав’язливих думок про те, що буде далі. Звичайний вечір, коли дивишся кіно, а не постійно моніториш новини. Хоча б день без тривоги, яка не дає нормально робити буденні справи.
05 Липня, 2023 р., 09:05
Триває процес прийому заяв до конкурсного відбору кандидатів на посади помічників ветерана у межах пілотного проєкту, що триватиме у Вінницькій, Дніпропетровській, Львівській та Миколаївській областях.
03 Липня, 2023 р., 15:52
Багатодітні сім’ї мають право на пільги з оплати житлово-комунальних послуг (стаття 13 Закону України “Про охорону дитинства”).
03 Липня, 2023 р., 15:32
Директором Братського центру соціальних служб Братської селищної ради Ліною Гризоглаз та фахівцем із соціальної роботи Світланою Силенко спільно з начальником служби у справах дітей Братської селищної ради Іриною Афанасьєвою 29 червня 2023 року здійснено об’їзд сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах, проведено профілактичну роботу щодо недопущення домашнього насильства та надано соціальні послуги, які відповідають їх потребам.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь