Братська селищна рада
Миколаївська область, Вознесенський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

10 Серпня, 2023 р., 11:48
Сім’я - це найбільша цінність в нашому житті, тому і цінувати її треба, як найдорожчий скарб. Кожна дитина потребує любові, турботи, піклування, підтримки, а головне сім’ї та батьківського піклування. Таким чином метою держави є зростання в сімейному оточенні дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, шляхом влаштування їх в сімейні форми виховання на спільне проживання та виховання. Тож, за допомогою директора Братського центру соціальних служб Ліни Гризоглаз, спеціаліста служби у справах дітей Вознесенської районної військової адміністрації Валентини Бєлих на території Братської селищної ради було створено нову прийомну сім’ю Закусілових Марини Іванівни та Андрія Вікторовича і влаштовано на спільне проживання та виховання дві дитини, із числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.
10 Серпня, 2023 р., 10:14
З питаннями, що стосуються банківських сервісів, доцільно звертатися до відділення банку, в якому ви обслуговуєтеся.
10 Серпня, 2023 р., 10:03
З 1 жовтня 2023 року у разі встановлення контролюючими органами факту непроведення розрахункових операцій через РРО/ПРРО з фіскальним режимом роботи, будуть застосовуватись фінансові санкції, передбачені п. 1 ст. 17 Закону.
10 Серпня, 2023 р., 09:56
Розпорядженням начальника Миколаївської обласної військової адміністрації від 12.06.2023 № 232-р затверджено Порядок використання коштів для надання фінансової підтримки суб’єктам малого і середнього підприємництва в Миколаївській області, який визначає механізм та умови використання коштів для надання фінансової підтримки суб’єктам підприємництва в Миколаївській області.
10 Серпня, 2023 р., 09:25
Шановні мешканці Вознесенського району! Вознесенська районна військова адміністрація попереджає, що 17 та 18 серпня 2023 року на території району проводитимуться багатоступеневі командно-штабні навчання з цивільного захисту.
08 Серпня, 2023 р., 08:29
Так, пенсія у зв’язку з втратою годувальника призначається, непрацездатним членам сім’ї (в тому числі дітям) годувальника, якому, зокрема, надано правовий статус особи, зниклої безвісти за особливих обставин (ст. 36 Закону України “Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування”).
08 Серпня, 2023 р., 08:24
04 серпня 2023 року завідувачем Братського бюро правової допомоги Василем Чорновалюком спільно з директоркою Братського центру соціальних служб Братської селищної ради Вознесенського району Миколаївської області Ліною Гризоглаз, за участі фахівців установи, проведено захід на тему: «Захист прав дітей», в рамках якого обговорено актуальні та дієві механізми забезпечення прав дітей, а також інформування громадян щодо зазначеного.
07 Серпня, 2023 р., 09:52
07 серпня 2023 року Братський селищний голова Неля Собко провела апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів, установ та організацій Братської територіальної громади.
07 Серпня, 2023 р., 09:27
31 липня 2023 року завідувачем Братського бюро правової допомоги Василем Чорновалюком проведено робочу зустріч із начальником Вознесенського районного сектору №2 філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській, Донецькій, Луганській та Херсонській областях Геннадієм Бровком щодо запобігання злочинності та забезпечення прав та гарантій громадян, зокрема, протидії торгівлі людьми.
07 Серпня, 2023 р., 09:12
Особа без громадянства (далі – апатрид) – особа, яка не розглядається як громадянин будь-якою державою в силу дії її закону. Людина може народитися без громадянства або стати апатридом пізніше. Основною причиною відсутності громадянства є втрата громадянства в одній державі та неможливість набути громадянство в іншій державі. Також частіше діти залишаються у даному статусі через народження без громадянства (наприклад якщо дитина народилася у батьків у такому ж статусі). Отже, основна проблема та навіть можна сказати небезпека для таких осіб полягає у тому, що в майбутньому вони будуть обмежені в реєстрації їхнього народження, згодом з’являться труднощі у здобутті або відсутність здобуття освіти, реєстрації шлюбу та влаштування на роботу. А згодом, навіть після смерті людини, свідоцтво про смерть видаватися не буде.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь