Братська селищна рада
Миколаївська область, Вознесенський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

22 Серпня, 2023 р., 11:06
У зв’язку із збройною агресією російської федерації та постійною загрозою ракетних обстрілів усієї території України, прийнято рішення щодо обмеження проведення масових заходів за участю великої кількості людей.
22 Серпня, 2023 р., 10:27
Заступник селищного голови Наталя Беньковська провела нараду з тарифікації педагогічних працівників закладів загальної освіти Братської територіальної громади.
18 Серпня, 2023 р., 10:49
Братська ДПІ  на постійній основі проводить зустрічі з бізнесом. Відбулась зустріч з питання реєстрації РРО/ПРРО в контролюючих органах. Це одна з умов дотримання законодавства у сфері застосування РРО/ПРРО.
18 Серпня, 2023 р., 09:16
Державна податкова служба України в умовах військового часу продовжує роботу із вдосконалення функціоналу безоплатного ПРРО, створюючи бізнесу зручні умови для виконання вимог щодо фіскалізації розрахункових операцій.
18 Серпня, 2023 р., 09:12
Якщо вартість реалізованих товарів фізичній особі (покупцю) перевищує 50000 грн., то такий розрахунок можливо провести в одному розрахунковому документі комбіновано готівковими коштами та із застосуванням електронного платіжного засобу одночасно, за умови, що сума готівкових коштів не перевищуватиме розміру 50000 грн. уключно.
17 Серпня, 2023 р., 09:18
Братська ДПІ ГУ ДПС у Миколаївській області 18.08.2023 з 10.00 до 12.00 проводить сеанс телефонного зв’язку "гаряча лінія" по тел.9-19-92 . Є питання по застосуванню РРО або ПРРО? Дзвоніть на гарячу лінію!
16 Серпня, 2023 р., 15:41
21 серпня 2023 року в місті Вознесенськ за адресою вул. Шмідта, 9, о 10.00  будуть працювати представники та лікарі-протезисти ТОВ «Форвард-Орто». Для отримання направлення на безкоштовне забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації або виплати компенсації від Миколаївського обласного відділення фонду соціального захисту осіб з інвалідністю, особа з інвалідністю, дитина з інвалідністю, інша особа або законний представник подають до структурних підрозділів з питань соціального захисту населення районних, виконавчих органів сільських, селищних рад, або до центрів надання адміністративних послуг заяву про забезпечення засобом реабілітації (виплату компенсації)  за формою, затвердженою  Мінсоцполітики та документи:
16 Серпня, 2023 р., 09:44
Головне управління ДПС у Миколаївській області інформує, що фахівці управління податкового аудиту, управління контролю за підакцизними товарами, управління оподаткування фізичних осіб, управління податкових сервісів ДПС проводять сеанси телефонного зв’язку «гаряча лінія» з питань реєстрації реєстраторів розрахункових операцій/програмних реєстраторів розрахункових операцій та поновлення відповідальності за порушення вимог Закону України від 06 липня 1995 року № 265/95-ВР «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь