Братська селищна рада
Миколаївська область, Вознесенський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

20 Вересня, 2023 р., 08:56
Братська ДПІ  повідомляє, що фахівці ДПІ продовжують інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо норм Закону України №3219 у частині реєстрації РРО/ПРРО.
20 Вересня, 2023 р., 08:49
Директором Братського центру соціальних служб Ліною Гризоглаз, практичним психологом центру Людмилою Бакуменко 19.09.2023 року у Новомар’ївській сільській раді проведено зустріч з матір’ю, син якої загинув в ході бойових дій.
20 Вересня, 2023 р., 08:27
Шкільний булінг – це упереджене та принижуюче гідність ставлення до школяра інших членів освітнього процесу. Це можуть бути як однокласники, так і діти з інших класів і навіть вчителі. Як за звичай, учасниками процесу булінгу, або по-іншому – цькування, є не лише школяр, якого буллять і сам призвідник булінгу, а й багато інших осіб.
19 Вересня, 2023 р., 16:16
19 вересня 2023 року мультидисциплінарною командою Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Братської селищної ради було здійснено виїзд в с.Ульянівка. Надано перукарські послуги 8 особам та консультації.
19 Вересня, 2023 р., 10:39
Гострі кишкові інфекції – це група захворювань, що протікають з ознаками інтоксикації і ураження шлунково-кишкового тракту. Збудниками кишкових інфекцій є окремі групи бактерій (шигели, сальмонели та інші), умовно-патогенні мікроби (стафілококи, протей), віруси (ротавіруси, ентеровіруси і т.д.), гельмінти (лямблії, амеби). Час від зараження людини до перших клінічних проявів захворювання триває від кількох годин до 2—3 діб.
19 Вересня, 2023 р., 10:25
Згідно з п. 1 глави 1 розд. II Порядку реєстрації та ведення розрахункових книжок, книг обліку розрахункових операцій, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 14.06.2016 № 547 (далі – Порядок реєстрації КОРО), суб’єкти господарювання (далі – СГ), які здійснюють розрахункові операції в готівковій та/або безготівковій формі (із застосуванням платіжних карток, платіжних чеків, жетонів тощо) при продажу товарів (наданні послуг) у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг, крім СГ, які відповідно до рішень, затверджених власними розпорядчими документами, про те, що у випадку виходу з ладу реєстратора розрахункових операцій (далі – РРО) або відключення електроенергії проведення розрахункових операцій не здійснюється до моменту належного підключення резервного РРО або включення електроенергії, зобов’язані зареєструвати книги обліку розрахункових операцій (далі – КОРО).
19 Вересня, 2023 р., 10:23
Постановою Кабінету Міністрів України від 01.09.2023 №936 внесено зміни до Порядку компенсації витрат за тимчасове розміщення (перебування) внутрішньо переміщених осіб, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 19 березня 2022 № 333 (далі — Порядок), а саме, пункт 8 Порядку викладено в новій редакції, зміст якої уточнює порядок проведення перевірки передбаченої нормою вказаною в абзаці першому цього пункту та містить зобов’язуючу норму про звітування за результатами проведення таких перевірок.
19 Вересня, 2023 р., 09:15
13 вересня 2023 року в Братській територіальній громаді відбулася зустріч з родинами полонених військовослужбовців, участь в якій взяли регіональний координатор взаємодії з громадськістю Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини в Миколаївській області Вадим Жепало, голова Вознесенської районної ради Спартак Гукасян, представник Миколаївського обласного центру комплектування та соціальної підтримки Наталія Адвент, заступник Братського селищного голови Наталя Беньковська та представники соціальних служб Братської селищної ради.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь