Братська селищна рада
Миколаївська область, Вознесенський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

27 Вересня, 2023 р., 14:34
26 вересня 2023 р. завідувач відділення соціальної допомоги вдома територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Братської селищної ради Наталя Римаренко, соціальний працівник Людмила Немченко спільно з спеціалістом ІІ категорії відділу соціального захисту населення Новомар’ївської сільської ради Оксаною Столяр здійснили перевірку надання соціальних послуг вдома на території Новомар’ївської громади.
27 Вересня, 2023 р., 14:11
В рамках підготовки до чергової сесії Братської селищної ради 27 вересня 2023 року відбулися засідання постійних депутатських комісій селищної ради.
26 Вересня, 2023 р., 11:29
Процес пошуку роботи в Україні цього року прискорився. У більшості регіонів кількість вакансій поступово збільшується. На «Єдиному порталі вакансій», який було створено у вересні минулого року спільними зусиллями служби зайнятості та шести провідних сайтів з пошуку роботи, щодня розміщуються нові вакансії.
26 Вересня, 2023 р., 11:05
Гриби мають властивості вбирати із землі весь спектр отруйних речовин, таких як ртуть, свинець, цинк, миш’як та інші. Їх вживання іноді закінчується трагічно – грибними отруєннями, а деколи й призводить до смерті людини.
26 Вересня, 2023 р., 11:03
У реаліях російської агресії та масового застосування окупаційними військами насильства з метою захоплення влади особливо актуальним стає відповідальність особи за дії або бездіяльність, вчинені під впливом фізичного або психічного насильства з боку представників окупаційних військ.
26 Вересня, 2023 р., 10:44
В вересні місяці 2023 року відповідно до повідомлень Головного управління Держпродспоживслужби в Київській, Кіровоградській областях, у підсобних господарствах Обухівського району, Київської області, в приватному підприємстві Олександрійського району, Кіровоградської області виявлено захворювання свиней на африканську чуму.
26 Вересня, 2023 р., 10:41
21 вересня 2023 р. директор територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Братської селищної ради Оксана Онопрієнко, завідувач відділення соціальної допомоги вдома Наталя Римаренко спільно з головним спеціалістом відділу соціального захисту населення Новомар’ївської сільської ради Людмилою Гакман здійснили перевірку надання соціальних послуг вдома на території Новомар’ївської територіальної громади.
26 Вересня, 2023 р., 10:29
25 вересня 2023 року селищний голова Неля Собко провела апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів, установ та організацій Братської територіальної громади.
21 Вересня, 2023 р., 15:59
Епізоотична ситуація у світі щодо грипу птиці напружена, зокрема в минулому році в країнах Європи зареєстровано 763 спалахи високопатогенного грипу птиці в 23 країнах, у т.ч. що межують з Україною (Угорщина – 13, Польща – 1, Молдова – 1), враховуючи шляхи міграції цільових видів дикої перелітної птиці, військові дії, які можуть впливати на розширення зони високого ризику виникнення грипу птиці, значну концентрацію поголів’я птиці, існує високий ризик занесення та розповсюдження грипу птиці в Україні в період осінньої міграції птахів. 
20 Вересня, 2023 р., 08:58
У приміщенні Братської ДПІ щоденно в рамках інформаційно-роз’яснювальної кампанії щодо змін до податкового законодавства згідно Закону України від 30 червня 2023 року № 3219-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану» надається методологічна  та  практична допомога платникам, які мають намір розпочати використання в своїй діяльності програмного РРО від ДПС України.  

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь