Братська селищна рада
Миколаївська область, Вознесенський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

21 Листопада, 2023 р., 11:01
У матеріалі висвітлені найбільш актуальні практичні ситуації, що виникають при визначені мінімального податкового зобов’язання, в тому числі щодо:
21 Листопада, 2023 р., 09:43
10 років тому, 21 листопада 2013 року, на майдан Незалежності у Києві вийшли кілька сотень людей, щоб висловити свій протест проти рішення влади, яке загрожувало Україні втратою незалежності та перекреслювало її європейське майбутнє. Того листопадового вечора ніхто не здогадувався, що в історії не тільки України, а й усього світу починається новий етап і що події, які відбуватимуться наступні 94 дні – перший крок на шляху до драматичних геополітичних змін. Їх тригером стало продовження боротьби українського народу, що велася не за матеріальні блага чи владу, а духовні цінності – Гідність і Свободу. Цінності, про які у Європі не говорили, бо вважали їх очевидними, про які в росії мовчали, бо вважали їх небезпечними.
16 Листопада, 2023 р., 15:13
Селищний голова Неля СОБКО провела засідання виконавчого комітету Братської селищної ради.
16 Листопада, 2023 р., 14:51
В рамках підготовки до проведення двадцять сьомої позачергової сесії Братської селищної ради відбулося спільне засідання постійної комісії з питань освіти, культури, молоді, спорту, материнства, дитинства, охорони здоров’я, соціального захисту населення, депутатської діяльності, етики, законності та гласності і постійної комісії з питань планувань бюджету, фінансів та економічної реформи Братської селищної ради та засідання постійної комісії Братської селищної ради з питань господарської діяльності, підприємництва, земельних відносин, екології, АПК та соціального розвитку села.
13 Листопада, 2023 р., 08:15
15.11.2023 з 08:00 до 17.00 у зв’язку з проведенням ремонтних робіт на електричній мережі тимчасово буде призупинено електропостачання абонентів!
10 Листопада, 2023 р., 10:41
Нещодавно Пенсійним фондом України реалізовано можливість формування та подання повідомлень про виплату коштів страхувальниками застрахованим особам через електронний кабінет на вебпорталі ПФУ https://portal.pfu.gov.ua/
10 Листопада, 2023 р., 08:14
Зберігайте відеоінструкції щодо заповнення розділів декларації та подайте її без помилок.
09 Листопада, 2023 р., 09:04
У зв’язку з проведенням ремонтних робіт на електричній мережі тимчасово буде призупинено електропостачання абонентів!
09 Листопада, 2023 р., 07:57
Центром стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки «Довідка.Інфо» проводиться інформаційна кампанія, направлена на інформування населення щодо основ кібербезпеки, протимінної безпеки та алгоритму відшкодування коштів за зруйноване чи пошкоджене майно.
08 Листопада, 2023 р., 10:20
В поточному році на територіях ОТГ Вознесенського району склалась напружена ситуація щодо захворювання на сальмонельоз. За 10 місяців поточного року зареєстровано 43 випадки в т.ч. діти – 29 випадків. У минулому році за цей же період  було зареєстровано 33 випадки в т.ч. діти – 10 випадків.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь