Братська селищна рада
Миколаївська область, Вознесенський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Андрія Кисляка та Андрія Макеєва посмертно нагороджено відзнакою командира військової частини А4582 «67 ОКРЕМИЙ СТРІЛЕЦЬКИЙ БАТАЛЬЙОН»

Дата: 05.07.2024 11:46
Кількість переглядів: 482

В Братській селищній раді відбулося вручення рідним Андрія Кисляка та Андрія Макеєва Відзнак командира військової частини А4582 «67 ОКРЕМИЙ СТРІЛЕЦЬКИЙ БАТАЛЬЙОН», якими їх було нагороджено посмертно.

Фото без опису

Братський селищний голова Неля Собко та начальник відділення, заступник начальника відділу обліку, мобілізаційної роботи 5 відділу Вознесенського РТЦК та СП майор Збройних Сил України Микола Сабецький передали нагороди батькам Андрія Кисляка – Анатолію Яковичу та Лілії Павлівні, дружині Андрія Макеєва – Вірі Миколаївні.

Фото без описуЦі молоді хлопці одними з перших стали на захист нашої Батьківщини, безстрашно і самовіддано били ворога та віддали найвищу ціну за мир і свободу рідного краю. Пам’ятайте про їх безсмертний подвиг! Герої не вмирають, вони вічно живуть в наших серцях.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь