Братська селищна рада
Миколаївська область, Вознесенський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

11 Жовтня, 2023 р., 14:48
Кожна дитина має право на проживання в сім’ї разом з батьками. Сім’я дає нам відчуття своєї приналежності до близьких, сприяє комфорту в житті, здатність обрати свій шлях та відчувати підтримку інших поколінь. Саме вона сприяє формуванню адекватної самооцінки дитини, розвитку її індивідуальності, збереженню культурної ідентичності.
11 Жовтня, 2023 р., 14:47
Зміни в поведінці, суперечки й опір. Прагнучи отримати незалежність, діти часто сперечаються з батьками. Емоції, що їх відчуває підліток, здатні спричинити у нього імпульсивну поведінку, яка нерідко шкодить і йому самому, і людям навколо. Діти в цей період ставлять під сумнів установлені правила та обов’язки і роблять те, що самі вважають за потрібне. Ця проблема актуальна і в сім’ях нашої громади. Тож 10 жовтня 2023 року Братським центром соціальних служб Братської селищної ради директором Ліною Гризоглаз, начальником служби у справах дітей Братської селищної ради Іриною Афанасьєвою спільно з інспектором сектору ювенальної превенції відділення поліції № 1 Вознесенського РУП ГУНП Галиною Говшею із залученням вчителя Братського ліцею №2 Наталі Зінченко проведено профілактичну роботу з підлітком та бабусею-опікуном стосовно поведінки дитини, дотримання правил домашнього розпорядку, виконання обов’язків та навчання дитини.
11 Жовтня, 2023 р., 14:35
Визначення загального мінімального податкового зобов’язання фізичним особам здійснюється контролюючими органами за податковою адресою таких осіб.
11 Жовтня, 2023 р., 14:28
11 жовтня 2023 року відбулася двадцять шоста позачергова сесія Братської селищної ради, яку провела селищний голова Неля Собко. Крім депутатів селищної ради участь у сесійному засіданні взяли секретар селищної ради Світлана Агаркова, заступник селищного голови Наталя Беньковська, керівники структурних підрозділів селищної ради.
09 Жовтня, 2023 р., 15:13
09.10.2023 о 11.48 від обласного центру з гідрометеорології отримано штормове попередження: “вночі та в ранці 11.10.2023 по області та м. Миколаєву очікуються сильні заморозки в повітрі від 0° до -3° морозу”.
07 Жовтня, 2023 р., 08:41
06 жовтня 2023 року в селищі Братське на території Містечка Мрій відбулися урочисті заходи, присвячені Дню захисників та захисниць України.
06 Жовтня, 2023 р., 14:29
На постійній основі проводяться виїзди мультидисциплінарною командою в складі перукаря О.Коровякової, соц.працівника І.Форштейн та завідуючої  відділенням організації надання адресної натуральної та грошової допомоги   О.Головань  по селах  Братської громади. 4 та 5 жовтня 2023р. надано соціальні послуги в с.Іванівка та с.Сергіївка. Перукарськими послугами скористалися в с.Іванівка -15 осіб, в с.Сергіївка - 8осіб.
06 Жовтня, 2023 р., 14:22
Головне управління ДПС у Миколаївській області повідомляє, що з 28 вересня 2023 року користувачам доступний мобільний застосунок «Моя податкова» від ДПС. Застосунок можна завантажити на телефони як на платформі Android, так і iOS!   
03 Жовтня, 2023 р., 16:44
03 жовтня 2023 року в Братській селищній раді відбулося засідання комісії з розгляду заяв громадян щодо компенсації витрат за тимчасове розміщення внутрішньо переміщених осіб, яке провела її голова – заступник селищного голови Наталя Беньковська.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь