Братська селищна рада
Миколаївська область, Вознесенський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сьогодні в Братській громаді відбулась презентація книги «На щиті. 35 нота війни», присвяченої пам’яті загиблих жителів громади

Дата: 10.05.2024 14:55
Кількість переглядів: 580

З метою увіковічення пам’яті наших земляків, які героїчно віддали життя під час бойових дій з 2014 року, захищаючи нашу Батьківщину від російської агресії, керівництвом Братської громади було прийнято рішення щодо створення книги пам’яті.

І ось цей день настав, ми тримаємо в руках книгу, яка ще пахне типографською фарбою, до створення якої долучилось багато людей, освітяни, працівники культури, а також звичайні небайдужі жителі нашої громади. Проведено величезний пласт пошукової роботи, щоб ви могли взяти до рук цю книгу і дізнатись про те, ким у звичайному житті були наші Герої.

10 травня 2024 року в Братській бібліотеці відбулась презентація книги «На щиті. 35 нота війни», на якій були присутні рідні та близькі наших загиблих Героїв, а також Братський селищний голова Неля Собко, заступник начальника Вознесенської районної військової адміністрації Іван Білоконь, голова Вознесенської районної ради Спартак Гукасян.

Звертаючись до учасників заходу Неля Собко розповіла про те, як створювалась книга, подякувала усім, хто приймав в цьому активну участь. Селищний голова подякувала рідним наших Героїв за їх безсмертний подвиг та вручила членам родин загиблих перші надруковані екземпляри цієї книги пам’яті.

До першого тому книги увійшли розповіді про 35 наших героїв. На сьогоднішній день до нашої громади надійшло 40 звісток про загибель наших земляків.

Неля Собко, звертаючись до учасників заходу, побажала щоб у цій книзі не з’являлось більше нових сторінок, а всі хто захищає Україну на фронті, як скоріше повернулись додому, до своїх рідних живими, неушкодженими і з перемогою.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису​​​​​​Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь