Братська селищна рада
Миколаївська область, Вознесенський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

27 Жовтня, 2023 р., 10:04
27 жовтня 2023 року селищний голова Неля Собко провела нараду з керівниками та спеціалістами старостинських округів Братської громади. Участь у засіданні взяли старости, спеціалісти старостинських округів, секретар селищної ради Світлана Агаркова, начальник фінансового відділу селищної ради Ніла Мирненко, начальник відділу земельних та екологічних питань, економіки та АПК селищної ради Дмитро Нікітін, головний спеціаліст даного відділу Володимир Добровольський.
26 Жовтня, 2023 р., 14:20
Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Братської селищної ради подовжує роботу виїзної мультидисциплінарної команди в населених пунктах Братської громади. Так 25 жовтня 2023 року здійснено виїзд в села Крива Пустош та Соколівка, де надано перукарські послуги 14 особам.
25 Жовтня, 2023 р., 13:45
Директором Братського центру соціальних служб Ліною Гризоглаз, начальником служби у справах дітей Братської селищної ради Іриною Афанасьєвою, спільно з майстром виробничого навчання Братського ПТУ 17 Зарковим Юрієм Олександровичем та практичним психологом Людмилою Бакуменко проведена профілактична робота з підлітком щодо належного відвідування навчального закладу, виконання домашніх завдань, введення здорового способу життя, правильного використання свого дозвілля. Також наголошено матері про належне виконання батьківських обов’язків щодо виховання та створення належних умов для проживання та навчання дітей.
23 Жовтня, 2023 р., 13:42
Осінь – традиційно в Україні була порою весіль. І в цей тяжкий для нашої країни час життя продовжується, завдяки нашим Збройним Силам ми можемо жити, закохуватись, створювати нові сім’ї, народжувати та виховувати дітей.
23 Жовтня, 2023 р., 09:41
23 жовтня 2023 року селищний голова Неля Собко провела апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів, установ та організацій Братської селищної ради. Учасниками наради було розглянуто низку важливих питань, визначено основні завдання та напрямки роботи на поточний робочий тиждень.
21 Жовтня, 2023 р., 09:15
Чимало громадян плутають такі поняття як “житлова субсидія” та “пільга на житлово-комунальні послуги” і навіть часто вважають, що це різні назви однієї і тієї ж виплати.
21 Жовтня, 2023 р., 09:09
Братський центр соціальних служб Братської селищної ради та служба у справах дітей Братської селищної ради, тісно співпрацюють з навчальними закладами, стосовно невиконання батьками своїх обов’язків щодо здобуття їхніми дітьми освіти. Особливо проблемним є відвідування під час дистанційного навчання дітей.
21 Жовтня, 2023 р., 08:56
Осінь – красива пора року, яка не тільки дарує нам щедрі врожаї городини та фруктів, а й значно добавляє клопоту працівникам з благоустрою. Роботи в них завжди багато, а зараз опале листя додало її ще більше, а ще треба навести лад на клумбах, підготувати їх до зими.
18 Жовтня, 2023 р., 14:07
Особливо небезпечним в наш час є дитяче та юнацьке бродяжництво. Воно виникає в результаті батьківської  бездоглядності, недбалості по відношенню до дітей. Тому 18 жовтня 2023 року директором Братського центру соціальних служб Ліною Гризоглаз, начальником служби у справах дітей Братської селищної ради Іриною Афанасьєвою спільно з дільничними відділення поліції №1 Вознесенського РУП ГУНП України в Миколаївській області Сергієм Салом та Андрієм Ковриженком проведено профілактичну роботу стосовно недопущення бродяжництва дітей та належного виконання батьківських обов’язків. Основні зусилля було направлено на покращення освітньо-виховної роботи для формування у підлітків та молоді здорового способу життя, соціальних звичок щодо необхідності дотримуватися життєвих та побутових стандартів та не допущення в майбутньому випадків бродяжництва.
17 Жовтня, 2023 р., 17:03
13 жовтня 2023 року завідувачем Братського бюро правової допомоги Василем Чорновалюком спільно з директоркою Братського центру соціальних служб Братської селищної ради Вознесенського району Миколаївської області Ліною Гризоглаз, за участі фахівців установи, проведено захід щодо забезпечення сімейних прав, в рамках якого обговорено дієві механізми реалізації прав громадян, зокрема, дітей, а також продовження практики правового інформування.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь