Братська селищна рада
Миколаївська область, Вознесенський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

30 Листопада, 2023 р., 13:51
З метою забезпечення стабільної епізоотичної ситуації в Миколаївській області та недопущення занесення збудника африканської чуми свиней на територію Вознесенського району, до господарств будь якої форми власності, Вознесенське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області повідомляє власникам, які утримують поголів’я свиней, про необхідність посилення заходів профілактики недопущення АЧС.
30 Листопада, 2023 р., 13:22
Міністерство цифрової трансформації та Міністерство освіти і науки інформує про можливості національної програми з популяризації англійської як мови міжнародного спілкування в Україні Future Perfect (далі – програма), яка створена з ініціативи Президента України. Мовна програма Future Perfect втілюється Міністерством цифрової трансформації України в співпраці з Міністерством освіти і науки України та Міністерством культури та інформаційної політики України, за підтримки USAID / UK Aid проєкту «Прозорість та підзвітність у державному управлінні та послугах / TAPAS» та Фонду Східна Європа.
30 Листопада, 2023 р., 13:20
Уряд визначив, що для отримання додаткової підтримки на придбання твердого пічного побутового палива за рахунок міжнародних партнерів, одержувач житлової субсидії / пільги має надати згоду на збір, передачу та обробку своїх персональних даних та даних членів домогосподарства (постанова Кабінету Міністрів України від 07.11.2023 № 1173 “Про реалізацію протягом опалювального сезону 2023 – 2024 років експериментального проекту щодо надання додаткової підтримки населенню на придбання твердого пічного побутового палива“).
28 Листопада, 2023 р., 14:18
28.11.2023 об 12.50 від обласного центру з гідрометеорології отримано штормове попередження: “в другий половині дня 28 та 29 листопада протягом доби у області та м. Миколаєву  очікується посилення південного з переходом на північно-західний вітру 17-22 м/ сек. Вночі 29 листопада очікується значний дощ. Перший рівень небезпечності «жовтий».
28 Листопада, 2023 р., 10:52
Як уже повідомлялося, з 25 листопада до 10 грудня в усьому світі проводиться акція «16 днів проти насильства» з метою привернення уваги до проблем подолання будь-яких форм насильства, у тому числі насильства в сім’ях, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок.
27 Листопада, 2023 р., 11:15
17 листопада 2023 року фахівцями Миколаївського обласного центру соціальних служб на території Братської селищної ради проведено тренінг на тему «Міждисциплінарна взаємодія у процесі супроводу сімейних форм виховання».
25 Листопада, 2023 р., 21:18
Щороку в четверту суботу листопада Україна вшановує пам’ять жертв Голодомору 1932-1933 років і масових штучних голодів 1921–1923 і 1946–1947 років. Цьогоріч виповнюється 90 років страшній трагедії нашого народу - Голодомору-геноциду, влаштованого сталінським режимом. Вшанування пам’яті невинно убієнних українців проходить під гаслом «Пам’ятаємо. Єднаємося. Переможемо» і відбувається в умовах повномасштабної війни та щоденного російського терору проти України. Майже століття збігло від тих часів, однак пам’ять лишається такою ж болючою та свіжою, адже актуалізується сьогоденням.
24 Листопада, 2023 р., 11:39
З метою запровадження в умовах воєнного стану додаткової підтримки населенню на придбання твердого пічного побутового палива Кабінет Міністрів України затвердив Порядок реалізації протягом опалювального сезону 2023-2024 років експериментального проекту щодо надання додаткової підтримки населенню на придбання твердого пічного побутового палива.
22 Листопада, 2023 р., 11:12
Mercy Corps - міжнародна організація, що надає гуманітарну допомогу та сприяє розвитку, оголошує про запуск Програми підтримки сільського господарства України, яка стала можливою завдяки фінансуванню Фонду Говарда Г. Баффета. Програма спрямована на підтримку постраждалих місцевих родин та тих, що вимушено перемістилися через війну.
21 Листопада, 2023 р., 11:10
Непрацездатні члени сім’ї особи, зниклої безвісти за особливих обставин, мають право на призначення пенсії у зв’язку з втратою годувальника.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь