Братська селищна рада
Миколаївська область, Вознесенський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

13 Грудня, 2023 р., 08:46
Відбулося чергове засідання виконавчого комітету Братської селищної ради, яке провела селищний голова Неля Собко. На розгляд членів виконкому було винесено низку питань, які стосувались:
06 Грудня, 2023 р., 15:14
Документом, який підтверджує призначення особі пенсії, є пенсійне посвідчення, що видається відповідно до, Порядку оформлення, виготовлення та видачі документів, що підтверджують призначення особі пенсії, затвердженого постановою правління Пенсійного фонду України від 03 листопада 2017 року № 26-1, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 04 грудня 2017 року за № 1464/31332 (зі змінами).
05 Грудня, 2023 р., 16:35
Одержувачі житлової субсидії / пільги можуть отримувати відповідні виплати через відділення поштового зв’язку або на банківський рахунок. Отримувач виплати самостійно обирає спосіб одержання виплати, в тому числі будь-який з уповноважених банків. Актуальний перелік банків розміщено на сайті Міністерства фінансів України: https://www.mof.gov.ua/uk/upovnovazheni-banki-shhodo-obslugovuvannja-zarplatnih-proektiv
05 Грудня, 2023 р., 16:11
04 грудня 2023 року директором Братського центру соціальних служб Братської селищної ради Ліною Гризоглаз, фахівцем із соціальної роботи Світланою Силенко, спільно з завідувачем Братського бюро правової допомоги Василем Чорновалюком проведено захід в рамках щорічної Всеукраїнської кампанії «16 днів проти насильства». Основна мета - привернення уваги до проблем подолання домашнього насильства, жорстокого поводження, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок та чоловік, а також підвищення рівня обізнаності громадян щодо форм насильства, алгоритмів дій для потерпілих.
05 Грудня, 2023 р., 16:08
Якщо вам потрібен доступ до електронних сервісів Пенсійного фонду України у зручному форматі - користуйтесь мобільним застосунком «Пенсійний фонд».
05 Грудня, 2023 р., 16:02
Проєкт USAID «Розбудова стійкої системи громадського здоров’я» у партнерстві з Міністерством охорони здоров’я та Центрами контролю і профілактики хвороб (ЦКПХ) розпочали масштабну інформаційну кампанію щодо важливості вакцинації, спрямовану на аудиторію людей віком 60+.
05 Грудня, 2023 р., 15:30
06 грудня 2023 року в місті Вознесенськ за адресою вул. Шмідта, 9, з 11.00  будуть працювати представники та лікарі-протезисти ТОВ «Форвард-Орто». Для отримання направлення на безкоштовне забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації або виплати компенсації від Миколаївського обласного відділення фонду соціального захисту осіб з інвалідністю, особа з інвалідністю, дитина з інвалідністю, інша особа або законний представник подають до структурних підрозділів з питань соціального захисту населення районних, виконавчих органів сільських, селищних рад, або до центрів надання адміністративних послуг заяву про забезпечення засобом реабілітації (виплату компенсації)  за формою, затвердженою  Мінсоцполітики та документи:
05 Грудня, 2023 р., 15:27
Виховати дитину – велике мистецтво, так як сам процес виховання – це безперервна робота серця, розуму і волі батьків. Саме батьки є головною ланкою у особистісному розвитку дитини, бо вони найчастіше спілкуються з ними. Батькам щоденно доводиться шукати шляхи підходу до дітей, думати над вирішенням багатьох конкретних ситуацій, у повсякденному спілкуванні з батьками дитина вчиться пізнавати світ, бере з них приклад та набуває життєвого досвіду. Але на жаль не всі діти мають свою сім’ю і як добре, що в нашій країні створюються та функціонують прийомні сім’ї та дитячі будинки сімейного типу, які виховують, піклуються про дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування, даючи їм можливість зростати в сім’ї.
01 Грудня, 2023 р., 13:35
У разі тривалого аварійного відключення  електроенергії Пункти незламності стануть острівцем безпеки, стабільності, тепла та єдності і працюватимуть за такими адресами:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь