Братська селищна рада
Миколаївська область, Вознесенський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулася тридцять друга чергова сесія Братської селищної ради

Дата: 27.06.2024 17:06
Кількість переглядів: 302

26 червня 2024 року відбулася тридцять друга чергова сесія Братської селищної ради восьмого скликання, пленарне засідання провела селищний голова Неля СОБКО.

Фото без опису

Розпочавши сесійне засідання, його учасники приєднались до Всеукраїнської хвилини мовчання та вшанували пам’ять загиблих захисників нашої держави, які віддали свої життя в ім’я свободи та незалежності України.

Під час розгляду порядку денного засідання, селищний голова запропонувала виключити з нього питання №7 «Про припинення шляхом ліквідації Будинку творчості школярів та юнацтва Братської селищної ради Вознесенського району Миколаївської області», № 8 «Про припинення шляхом ліквідації Дитячої мистецької школи Братської селищної ради Вознесенського району Миколаївської області», № 9 «Про створення Центру культури та дозвілля дітей та молоді Братської селищної ради Вознесенського району Миколаївської області та затвердження Положення про нього», а також вказала на необхідності створення відповідної робочої групи, із залученням до неї представників усіх населених пунктів та прийняття виваженого рішення в інтересах усіх дітей громади. Депутатами селищної ради одноголосно було підтримано дану пропозицію та ухвалено порядок денний сесії з відповідними змінами, про що було повідомлено представників трудових колективів позашкільних навчальних закладів, запрошених на сесійне засідання.

Продовживши засідання депутатами було розглянуто наступні  проєкти рішень:

- щодо затвердження соціальної Програми здійснення заходів щодо матеріально-технічного забезпечення та розвитку надання адміністративних послуг у сфері громадянства імміграції та реєстрації фізичних осіб в Братському районному секторі Управління Державної міграційної служби України в Миколаївській області на 2024 рік.

- затвердження Статуту комунального некомерційного підприємства «Братський центр первинної медико-санітарної допомоги» Братської селищної ради Миколаївської області (в новій редакції).

- затвердження Статуту комунального некомерційного підприємства «Братський центр первинної медико-санітарної допомоги» Братської селищної ради Миколаївської області (в новій редакції).

- затвердження Статуту комунального некомерційного підприємства «Братська лікарня» Братської селищної ради Миколаївської області (в новій редакції).

- затвердження Статуту комунального підприємства «Водограй» Братської селищної ради  Вознесенського району Миколаївської області (в новій редакції).

- надання згоди на безоплатне прийняття майна з державної власності у комунальну власність Братської селищної ради;

- звіт старост про роботу за 2023 рік;

- про реорганізацію Іванівської гімназії з дошкільним підрозділом Братської селищної ради Вознесенського району Миколаївської області імені Миколи Олексійовича Дробітька у Іванівську початкову школу з дошкільним підрозділом Братської селищної ради Вознесенського району Миколаївської області імені Миколи Олексійовича Дробітька;

- про перепрофілювання (зміну типу) Новокостянтинівського ліцею з дошкільним підрозділом Братської селищної ради Вознесенського району Миколаївської області у Новокостянтинівську гімназію з дошкільним підрозділом Братської селищної ради Вознесенського району Миколаївської області та затвердження Статуту;

- затвердження плану формування спроможної освітньої мережі Братської селищної ради на 2024-2026 роки;

- затвердження юридичної адреси закладу старшої профільної школи Братської селищної ради;

- доповнення Переліку другого типу об’єктів оренди комунальної власності;

- внесення змін до Програми «Дітям Братської селищної ради – безпечне та якісне харчування» 2021-2024 роки;

- затвердження проектно-кошторисної документації по об’єкту «Капітальний ремонт тротуару по вул. Вороніна (від вул. Миру до вул. Сухомлинського) в смт. Братське Вознесенського району Миколаївської області. Коригування;

- внесення змін до бюджету Братської селищної територіальної громади на 2024 рік;

- про внесення змін до рішення сесії Братської селищної ради від 21.12.2022 року №8 «Про внесення змін до Регламенту Братської селищної рад восьмого скликання»;

- затвердження Положення про онлайн трансляцію та відеозапис засідань сесій Братської селищної ради;

- низку земельних питань;

та інші.

Заслухавши доповіді посадових осіб, детально вивчивши проєкти рішень, за результатами їх обговорення депутатами селищної ради було прийнято відповідні рішення. Результати голосування розміщено на сайті селищної ради.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь