Братська селищна рада
Миколаївська область, Вознесенський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

31 Липня, 2023 р., 14:50
На сьогоднішньому засіданні виконавчого комітету Братської селищної ради серед інших питань порядку денного було розглянуто питання про розмір тарифів на водопостачання та водовідведення.
28 Липня, 2023 р., 09:23
Вже вдруге Україна відзначає це свято, яке стало символом незламності нашого народу, стверджує зв’язок поколінь з часів Київської Русі до сьогодення.
27 Липня, 2023 р., 10:59
11 липня Уряд прийняв постанову «Деякі питання підтримки внутрішньо переміщених осіб», яка вносить зміни до порядку призначення виплат на проживання для ВПО.
26 Липня, 2023 р., 09:38
Торгівля людьми залишається гострим питанням і реальною проблемою для багатьох країн світу, у тому числі й для України. Сучасні форми експлуатації  людини та нові виклики, з якими зіткнувся світ, створюють загрозу потрапляння у ситуацію торгівлі людьми для практично всіх соціальних груп населення. Військові дії, економічна нестабільність, підвищення мобільності населення, у тому числі з метою трудової міграції, зростання рівня безробіття, збільшення доступу населення до інформаційних мереж сприяють поширенню цього злочину.
26 Липня, 2023 р., 09:22
Умови надання допомоги по тимчасовій непрацездатності застрахованим особам визначено Законом України “Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування” від 23.09.1999 № 1105 в редакції Закону України “Про внесення змін до Закону України “Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування” та Закону України “Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування” від 21.09.2022 р. № 2620 (далі — Закон № 2620).
26 Липня, 2023 р., 08:47
Право на пільгу в розмірі 100% знижки на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого та рідкого пічного побутового палива і скрапленого газу мають пенсіонери, які працювали за певними спеціальностями та проживають у сільській місцевості.
24 Липня, 2023 р., 09:18
Традиційно робочий тиждень у Братській селищній раді розпочався з апаратної наради, яку провела селищний голова Неля Собко. В засіданні взяли участь керівники структурних підрозділів, установ та організацій Братської територіальної громади.
20 Липня, 2023 р., 15:07
20 липня 2023 року відбулося засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті Братської селищної ради, яке провів голова комісії – Олег ВИСОЧИН.
20 Липня, 2023 р., 11:18
Новий функціонал дозволить фермерським господарствам отримувати через ДАР допомогу на усі землі у складі ФГ, зокрема ті, що належать громадянам - членам фермерського господарства на праві власності, користування.
20 Липня, 2023 р., 10:41
Відео-проєкт – «Немаленькі люди» – це серія короткометражних фільмів про молодь, яка радикально змінила своє життя через війну. Герої циклу представляють різні регіони, мають різні історії змін, проте всіх їх єднає чітко визначена громадянська позиція – бути громадянами своєї країни, допомогти їй вистояти і перемогти. Герої серіалу обрали різні шляхи для себе: хтось пішов до лав ЗСУ, хтось став госпітальєром, військовим медиком, волонтером - про нові для себе ролі, складнощі і перемоги.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь