Братська селищна рада
Миколаївська область, Вознесенський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

13 Липня, 2023 р., 08:05
У Миколаєві обмежили рух великовагових транспортних засобів при високих температурах. Це необхідно для збереження дорожнього покриття та об’єктів інфраструктури, розташованих на проїзній частині.
12 Липня, 2023 р., 10:56
Амброзія полинолиста – один з небезпечних карантинних бур’янів, батьківщина якої - Північна Америка. Амброзія полинолиста - вид трав'янистих рослин із родини Айстрових,. це однорічна рослина. Амброзія полинолиста розмножується лише насінням, котре утворюється в великій кількості. Невеликі рослини продукують 50–3000 насінин, добре розвинуті можуть давати до 40 тис., а окремі екземпляри – до 100 тис.
11 Липня, 2023 р., 13:47
Законом України “Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування” №1105 від 23.09.1999 (зі змінами) встановлено, що закупівля соціальних послуг, у тому числі на необхідний догляд за потерпілим, здійснюється та розраховується відповідно до оцінки потреб потерпілого відповідно до Закону України “Про соціальні послуги”.
11 Липня, 2023 р., 13:37
Братський центр соціальних служб повідомляє, що у зв’язку із початком реалізації  нового пілотного проєкту «Забезпечення системного реагування на потребу дітей, які повернулися до біологічних сімей з інтернатних закладів, та дітей групи ризику» Громадська організація «Миколаївський обласний осередок ГО «Ліга соціальних працівників України» оголошує конкурс на позицію «Фахівець із соціальної роботи».
10 Липня, 2023 р., 15:44
З метою збереження дорожнього покриття у спекотний час, з 10 липня вступають у силу літні заборони на рух вантажного транспорту з 10:00 до 18:00.
10 Липня, 2023 р., 14:34
В ДАРі розпочато прийом заявок на отримання насіння зернових для підтримки фермерів під час осінньої посівної
10 Липня, 2023 р., 14:24
Проблема насильства в умовах війни дуже актуальна. Метою цієї інформаційної кампанії – є поінформувати широке коло громадськості про можливість отримати кваліфіковану допомогу від держави, у тому числі правову, та мотивувати постраждалих звертатися по допомогу та діяти, щоб захистити себе.
10 Липня, 2023 р., 13:51
Директором Братського центру соціальних служб Братської селищної ради Ліною Гризоглаз, фахівцем із соціальної роботи Світланою Силенко, начальником служби у справах дітей Братської селищної ради Іриною Афанасьєвою, головним спеціалістом служби у справах дітей Людмилою Команівською та інспектором ювенальної превенції ВП №1 Вознесенського РУП ГУНП в Миколаївській області старшим лейтенантом Галиною Говшою було проведено профілактичну роботу з сім’єю, щодо усунення та попередження проявів негативної поведінки у матері, створення належних санітарно-гігієнічних умов проживання, а також виховання догляду та розвитку дітей.
10 Липня, 2023 р., 11:53
Заступником селищного голови Братської селищної ради Наталею Беньковською проведено особистий прийом громадян. Усі питання, підняті під час його проведення, детально розглядаються та вживаються усі можливі заходи щодо їх вирішення.
10 Липня, 2023 р., 10:33
13 червня 2023 року Уряд ухвалив постанову № 601 “Про реалізацію експериментального проекту щодо удосконалення порядку надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива”, яка дає можливість в рамках експериментального проекту максимально спростити процедуру звернення громадян за житловою субсидією і забезпечити швидке прийняття рішення щодо її надання.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь