Братська селищна рада
Миколаївська область, Вознесенський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

09 Липня, 2021 р., 09:13
В територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Братської селищної ради надаються перукарські та швацькі послуги на платній та безоплатній основі.
07 Липня, 2021 р., 16:45
06 липня 2021 року відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини при виконкомі Братської селищної ради.
07 Липня, 2021 р., 14:20
16 липня є знаковим днем в історії України.
06 Липня, 2021 р., 15:28
Братською селищною радою проводиться робота по працевлаштуванню громадян, які перебувають на обліку в Братській районній філії Миколаївського обласного центру зайнятості, шляхом залучення їх до благоустрою території. Виконання громадських робіт фінансується стовідсотково за рахунок бюджету селищної ради. Робочі місця отримали 8 чоловік.
06 Липня, 2021 р., 13:28
Адміністративні послуги є одним із вагомих факторів, які визначають рівень забезпечення державою належних умов життя своїх громадян. З цією метою відповідно до Закону України «Про адміністративні послуги» було створено Центр надання адміністративних послуг Братської селищної ради (ЦНАП). Адреса розташування: 55401, Миколаївська область, смт Братське, вул. Миру, 131.
05 Липня, 2021 р., 16:22
В черговий раз 2 липня учасники клубу зібралися в бібліотеці, щоб поглибити свої знання про історичне минуле рідного краю, селища, про звичаї та обряди дідів та прадідів. Книжкову панораму «25 років Основному Закону держави. Події. Люди» презентувала бібліотекар центральної бібліотеки Наталя Вікторівна КОМАНІВСЬКА, яка розповіла про багато цікавих фактів і свідчень з великої події сучасної історії нашої незалежної держави – прийняття Конституції.
05 Липня, 2021 р., 15:06
Братським центром соціальних служб селищної ради здійснено виїзди в населені пункти територіальної громади: смт Братське, с.Іванівка, с.Зелений Яр, с.Озеринівка, с.Кудрявське, с.Надеждівка, с.Антоново, с.Новоолександрівка, с.Висока Гора, с.Петропавлівка, с.Шевченко, с.Микільське. Відвідано 38 сімей, що перебувають в складних життєвих обставинах, в яких виховуються 94 дитини.
05 Липня, 2021 р., 14:08
Ми живемо в еру стрімкого розвитку цифрових технологій. Цифровізація проникає в усі сфери нашого життя. За допомогою смартфона кожен бажаючий може отримати будь-які послуги, як від державних органів влади, так і від бізнесу.
05 Липня, 2021 р., 13:32
Підвищення професійної кваліфікації працівників соціальної сфери – запорука ефективної роботи та надання якісних послуг населенню.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь