Братська селищна рада
Миколаївська область, Вознесенський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

14 Липня, 2021 р., 16:01
14 липня 2021 року під головуванням Нелі СОБКО відбулося засідання виконавчого комітету Братської селищної ради, в якому взяли участь керуючий справами, секретар виконавчого комітету селищної ради Дмитро КОЗИРЕВИЧ, керівники структурних підрозділів селищної ради, представники старостинських округів громади.
14 Липня, 2021 р., 14:35
14.07.2021 року згідно з графіком роботи Братської районної філії Миколаївського обласного центру зайнятості проводився семінар серед  5 безробітних осіб, в якому взяла участь директор Братського центру соціальних служб Братської селищної ради Ліна Гризоглаз та фахівець із соціальної роботи Оксана Мерікова.
14 Липня, 2021 р., 13:19
Відбулося засідання комісії по надходженням до бюджету
14 Липня, 2021 р., 11:18
14.06.2021 р під головуванням Нелі СОБКО проведено засідання конкурсної комісії щодо відбору виконавців робіт із землеустрою, визначення виконавця земельних торгів на конкурентних засадах.
12 Липня, 2021 р., 16:10
Братський селищний голова Неля СОБКО провела нараду з керівниками установ, організацій та структурних підрозділів Братської селищної ради.
12 Липня, 2021 р., 08:49
Зміни в поведінці, суперечки й опір. Прагнучи отримати незалежність, діти часто сперечаються з батьками. Емоції, що їх відчуває підліток, здатні спричинити у нього імпульсивну поведінку, яка нерідко шкодить і йому самому, і людям навколо. Імпульсивна поведінка типова для дітей підліткового віку і триває упродовж усього цього періоду. Діти в цей період ставлять під сумнів установлені батьками правила і роблять те, що самі вважають за доцільне.
12 Липня, 2021 р., 08:43
Відповідно до Меморандуму про співробітництво між філією Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській області та Братським центром соціальних служб Братської селищної ради Братського району Миколаївської області 9 липня 2021 року на базі Братського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській області начальником сектору Геннадієм Бровком та директором Ліною Гризоглаз та фахівцем із соціальної роботи Братського центру соціальних служб Світланою Силенко проведено зустріч з суб’єктам пробації, які засуджені до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі або звільнені від відбування покарання з випробуванням.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь