Братська селищна рада
Миколаївська область, Вознесенський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Братським центром соціальних служб організовано та проведено профілактичну інформаційну кампанію на тему «Досить терпіти»

Дата: 13.12.2021 10:10
Кількість переглядів: 3230

В рамках  щорічної Всеукраїнської акції  «16 днів проти насильства», яка проходить у період з 25 листопада до 10 грудня,  Братським центром соціальних служб організовано та  проведено профілактичну інформаційну кампанію на тему: «Досить терпіти», в якій взяли участь директор центру Ліна Гризоглаз, практичний психолог Людмила Бакуменко, начальник сектору превенції відділення поліції 1 Вознесенського РУП ГУНП в Миколаївській області Іван Фабриков.

 Фото без опису

В ході акції на базі Братської районної філії Миколаївського обласного центру зайнятості серед непрацездатних осіб проведено просвітницький захід, ціль якого підвищити нетерпимість суспільства до домашнього та гендерного зумовленого насильства.

Фото без опису

Метою інформаційної кампанії було покращити розуміння та обізнаність про всі форми насильства жителів громад, проблематика насилля в суспільстві та інформування про можливість отримання допомоги шляхом звернення до організацій, які надають допомогу особам, що постраждали від насильства.

 

Серед учнів Братського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №2 

привернули увагу до проблематики домашнього насильства, профілактики правопорушень, відповідальності за скоєння булінгу, а також дії громадян, які стали жертвами насилля.

Фото без опису

У цей шістнадцятиденний період проведення акції «16 днів проти насильства» входять й інші важливі для демократичної спільноти дати, одна із них: 1 грудня – Міжнародний день боротьби зі СНІДом. ВІЛ та СНІД - це одна з найсучасніших проблем світу, тому цій темі присвячуються різноманітні заходи щодо СНІДУ та його профілактики. Тож фахівцями Братської центральної бібліотеки на чолі з  директором Світланою Недашківською та директором Братського центру соціальних служб Братської селищної ради Ліною  Гризоглаз, фахівцем центру соціальної роботи Світланою Силенко на вулицях селища Братське    провели акцію-застереження "Не дай СНІДу шанс!"

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь