Братська селищна рада
Миколаївська область, Вознесенський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ДО УВАГИ НАСЕЛЕННЯ

10 Листопада, 2023 р., 08:14
Зберігайте відеоінструкції щодо заповнення розділів декларації та подайте її без помилок.
09 Листопада, 2023 р., 09:04
У зв’язку з проведенням ремонтних робіт на електричній мережі тимчасово буде призупинено електропостачання абонентів!
09 Листопада, 2023 р., 07:57
Центром стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки «Довідка.Інфо» проводиться інформаційна кампанія, направлена на інформування населення щодо основ кібербезпеки, протимінної безпеки та алгоритму відшкодування коштів за зруйноване чи пошкоджене майно.
08 Листопада, 2023 р., 10:20
В поточному році на територіях ОТГ Вознесенського району склалась напружена ситуація щодо захворювання на сальмонельоз. За 10 місяців поточного року зареєстровано 43 випадки в т.ч. діти – 29 випадків. У минулому році за цей же період  було зареєстровано 33 випадки в т.ч. діти – 10 випадків.
02 Листопада, 2023 р., 19:32
В Україні Міністерство охорони здоров’я оголосило надзвичайну ситуацію на Вінниччині через спалах гепатиту А, на даний час проводиться епідемічне розслідування джерела інфікування та посилені протиепідемічні заходи.
02 Листопада, 2023 р., 19:30
Інформуємо, що Уряд США у межах ініціативи AGRI-Україна безоплатно надасть 7,0 тис українським агровиробникам мінеральні добрива для весняної посівної – 2024. Загалом через Програму USAID АГРО українським агровиробникам передадуть 14,0 тис тонн добрив. Кожен учасник зможе отримати до 2,0 тонн мінерального добрива (карбамід) на господарство.
02 Листопада, 2023 р., 19:09
Головне управління Держпродсноживслужби в Миколаївській області повідомляє, що на виконання Плану протиепізоотичних заходів з профілактики основних інфекційних та паразитарних хвороб тварин в Україні на 2023 рік, погодженого рішенням Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Кабінеті Міністрів України від 10.03.2023 за № 1, з урахуванням Указу Президента України від 24.02.2022 № 64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні», з 31.10. 2023 року на території Вознесенського району Миколаївської області розпочинається проведення осінньої кампанії пероральної імунізації м’ясоїдних тварин проти сказу шляхом наземного розподілу принад з вакциною.
02 Листопада, 2023 р., 18:59
Житлова субсидія на оплату житлово-комунальних послуг, витрат на управління багатоквартирним будинком на опалювальний сезон розраховується з 1 жовтня по 30 квітня.
01 Листопада, 2023 р., 16:56
Стаж роботи за відсутності документів у разі, коли підприємства, установи, організації або їх правонаступники розміщуються (розміщувалися) на тимчасово окупованій російською федерацією території України, в районі проведення антитерористичної операції або здійснення заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії російської федерації, а також на територіях територіальних громад, що розташовані в районі проведення воєнних (бойових) дій або які перебувають/перебували в тимчасовій окупації, оточенні (блокуванні), а також у разі, коли майно (документи) підприємств, установ, організацій або їх правонаступників (незалежно від місця їх реєстрації на території України) розташоване на території України та/або пошкоджене чи знищене внаслідок воєнних (бойових) дій, терористичних актів, диверсій, спричинених військовою агресією російської федерації проти України, за умови документального підтвердження пошкодження чи знищення майна (документів) можна підтвердити за допомогою свідків.
01 Листопада, 2023 р., 11:47
19 жовтня 2023 року в м. Києві відбулась презентація посібника «Як впровадити програму стажування для молоді?» (далі – Посібник), який розробила команда Міжнародний республіканський інститут «IRI Ukraine» для органів місцевого самоврядування на основі практичного досвіду впровадження пілотних програм стажування у громадах в межах програми USAID «Мріємо та діємо».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь