Братська селищна рада
Миколаївська область, Вознесенський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ДО УВАГИ НАСЕЛЕННЯ

13 Грудня, 2023 р., 10:54
Порядок встановлення територіальним органом Пенсійного фонду України особи одержувача пенсії, щомісячного довічного грошового утримання судді у відставці, інших соціальних виплат шляхом відеоконференцзв’язку затверджений постановою правління Пенсійного фонду України від 20 листопада 2023 року за № 49-2 та зареєстрований у Міністерстві юстиції України 5 грудня 2023 року за № 2111/41167.
12 Грудня, 2023 р., 16:08
Одержання високих урожаїв сільськогосподарських культур невід’ємно пов’язане із захистом їх від шкідливих організмів, серед яких мишоподібні гризуни займають особливе місце. Мишоподібні — злісні шкідники сільськогосподарських культур. За сприятливих умов вони можуть розмножуватися у великій кількості на значній території й знижувати врожайність озимих зернових та багаторічних трав від 30 до 70%.
06 Грудня, 2023 р., 15:14
Документом, який підтверджує призначення особі пенсії, є пенсійне посвідчення, що видається відповідно до, Порядку оформлення, виготовлення та видачі документів, що підтверджують призначення особі пенсії, затвердженого постановою правління Пенсійного фонду України від 03 листопада 2017 року № 26-1, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 04 грудня 2017 року за № 1464/31332 (зі змінами).
05 Грудня, 2023 р., 16:35
Одержувачі житлової субсидії / пільги можуть отримувати відповідні виплати через відділення поштового зв’язку або на банківський рахунок. Отримувач виплати самостійно обирає спосіб одержання виплати, в тому числі будь-який з уповноважених банків. Актуальний перелік банків розміщено на сайті Міністерства фінансів України: https://www.mof.gov.ua/uk/upovnovazheni-banki-shhodo-obslugovuvannja-zarplatnih-proektiv
05 Грудня, 2023 р., 16:08
Якщо вам потрібен доступ до електронних сервісів Пенсійного фонду України у зручному форматі - користуйтесь мобільним застосунком «Пенсійний фонд».
05 Грудня, 2023 р., 16:02
Проєкт USAID «Розбудова стійкої системи громадського здоров’я» у партнерстві з Міністерством охорони здоров’я та Центрами контролю і профілактики хвороб (ЦКПХ) розпочали масштабну інформаційну кампанію щодо важливості вакцинації, спрямовану на аудиторію людей віком 60+.
05 Грудня, 2023 р., 15:30
06 грудня 2023 року в місті Вознесенськ за адресою вул. Шмідта, 9, з 11.00  будуть працювати представники та лікарі-протезисти ТОВ «Форвард-Орто». Для отримання направлення на безкоштовне забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації або виплати компенсації від Миколаївського обласного відділення фонду соціального захисту осіб з інвалідністю, особа з інвалідністю, дитина з інвалідністю, інша особа або законний представник подають до структурних підрозділів з питань соціального захисту населення районних, виконавчих органів сільських, селищних рад, або до центрів надання адміністративних послуг заяву про забезпечення засобом реабілітації (виплату компенсації)  за формою, затвердженою  Мінсоцполітики та документи:
01 Грудня, 2023 р., 13:35
У разі тривалого аварійного відключення  електроенергії Пункти незламності стануть острівцем безпеки, стабільності, тепла та єдності і працюватимуть за такими адресами:
30 Листопада, 2023 р., 13:51
З метою забезпечення стабільної епізоотичної ситуації в Миколаївській області та недопущення занесення збудника африканської чуми свиней на територію Вознесенського району, до господарств будь якої форми власності, Вознесенське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області повідомляє власникам, які утримують поголів’я свиней, про необхідність посилення заходів профілактики недопущення АЧС.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь