Братська селищна рада
Миколаївська область, Вознесенський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

08 Березня, 2024 р., 11:58
В кінці робочого тижня підводимо підсумки роботи структурних підрозділів Братської селищної ради.
08 Березня, 2024 р., 10:58
На початку березня Україна традиційно відзначає шевченківські дні, вшановуючи пам’ять великого сина українського народу, пророка, який є для багатьох поколінь символом боротьби за волю – Тараса Григоровича Шевченка.
07 Березня, 2024 р., 16:07
Його створив благодійний фонд "Клуб Добродіїв", щоб допомогти підліткам більше дізнатися про себе і те, як справлятися з ситуаціями, які не "ок".
06 Березня, 2024 р., 16:06
Директором Братського центру соціальних служб Ліною Гризоглаз, практичним психологом центру Оленою Калініною, за підтримки директора Братського закладу дошкільної освіти Крістіни Сало 06 березня 2024 року в рамках програми «Батьківство без стресу» було проведено п’яте заняття в Братському ЗДО на тему: «Як допомогти дитині, яка перебуває в стресі?». Учасники заходу вдосконалювали навички напрацювання алгоритму надання першої психологічної допомоги дитині залежно від її віку та реакцій, які вона демонструє.
06 Березня, 2024 р., 13:27
Сьогодні 06 березня 2024 року, незважаючи на вітряну і досить прохолодну погоду, працівниці територіального центру соціального обслуговування населення долучилися до проведення місячника з благоустрою та прибрали пам’ятну алею, яка знаходиться на перетині вулиць Живковича та Миру.
06 Березня, 2024 р., 08:11
Food and Agriculture Organization of the United Nations (FAO) у співпраці з Міністерство аграрної політики та продовольства України надасть насіння ярої пшениці малим та середнім фермерським господарствам та сільгоспвиробникам, земельні угіддя яких становлять від 10 до 500 гектарів.
01 Березня, 2024 р., 15:35
Виконавчим комітетом Братської селищної ради прийнято рішення «Про проведення місячника з благоустрою та покращення санітарного стану в населених пунктах селищної ради». З 01.03.2024 по 01.05.2024 буде проведено двомісячник «За чисте довкілля», з метою приведення в належний санітарний стан території селища, та старостинських округів, здійснення заходів з ліквідації несанкціонованих сміттєзвалищ, прибирання прибудинкових територій, спортивних та господарських майданчиків, кладовищ, братських могил, меморіальних комплексів.
01 Березня, 2024 р., 15:09
В кінці робочого тижня підводимо підсумки роботи структурних підрозділів Братської селищної ради.
01 Березня, 2024 р., 13:44
В 2023 році у Вознесенському було зареєстровано 30 постраждалих від укусів тварин хворих на сказ. З початку цього року вже виявлено 2 хворих тварин. В зв’язку з несприятливий епідеміологічним прогнозом для всієї території Миколаївської області пропонуємо вашій увазі матеріали, підготовлені Всесвітньою організацією охорони здоров’я, які допоможуть вам правильно та безпечно здійснювати догляд за домашніми улюбленцями.
01 Березня, 2024 р., 09:38
Актуалізація даних є важливою процедурою, адже від неї залежить правильність нарахувань в платіжках, швидкий доступ до онлайн сервісів нашої компанії, коректне інформування, вчасна передача показань та надання актуальної інформації за особовим рахунком.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь