Братська селищна рада
Миколаївська область, Вознесенський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

22 Лютого, 2024 р., 13:38
Братська громада долучилася до всеукраїнського проєкту «Пліч-о-пліч», який створений за ініціативи Президента України Володимира Зеленського та реалізується Міністерством молоді та спорту України, Міністерством освіти України та Миколаївською обласною військовою адміністрацією. Його головна мета – залучення школярів до фізичного розвитку, формування у них лідерських якостей через спорт, можливість самовиразитися, відчути командний дух, атмосферу спілкування, дружби, психоемоційна підтримка та можливість подорожувати з командою різними куточками нашої країни. Проєкт охопив 20 областей України та м. Київ. 511 закладів середньої освіти Миколаївщини позмагаються у п’яти видах спорту: баскетбол, волейбол, футзал, спортивне орієнтування та черліденг.
21 Лютого, 2024 р., 09:58
Щороку збільшується попит на засоби захисту рослин (ЗЗР), адже в сучасному землеробстві неможливо отримати якісний та високий  урожай без застосування пестицидів та агрохімікатів. Із збільшенням попиту збільшується і процвітає торгівля підробками та фальсифікатами.
20 Лютого, 2024 р., 16:07
Цього року ми вшановуємо десяту річницю пам’яті Героїв Небесної Сотні. Особливого символізму цей день набуває в умовах повномасштабної агресії російської федерації проти України.
19 Лютого, 2024 р., 14:11
Зміни щодо медоглядів працівників, які здійснюють діяльність, пов’язану з обслуговуванням населення, запроваджені Законом №2573 від 06.09.2023 «Про систему громадського здоров’я». При цьому, в ч.2 ст. 45 цього Закону вказано, що періодичні медичні огляди проводять за рахунок роботодавця. Тобто, зобов’язань роботодавця щодо оплати попереднього (до прийняття на роботу) медичного огляду Закон №2573 не передбачає.
19 Лютого, 2024 р., 14:09
У зв’язку з проведення планових ремонтних робіт 23 лютого 2024 року від електропостачання будуть тимчасово відключені абоненти, які знаходяться за адресами:
19 Лютого, 2024 р., 11:45
Відділ соціального захисту Братської селищної ради звертається до військовослужбовців, які проходять службу, а також демобілізованих захисників України,  які отримали посвідчення учасника бойових дій,  просимо звернутися за адресою: смт. Братське, вул. Миру, 131, кабінет 100 (відділ соціального захисту).  Звернення потрібне для наповнення реєстру учасників бойових дій, моніторингу отримання пільг  та інших допомог.
19 Лютого, 2024 р., 11:38
22 лютого 2024 року відбудеться виїзний прийом громадян Братського селищного голови Нелі Собко
19 Лютого, 2024 р., 09:33
19 лютого 2024 року селищний голова Неля Собко провела апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів, установ та організації Братської територіальної громади, під час проведення якої було розглянуто низку важливих питань, зокрема:
19 Лютого, 2024 р., 09:06
Для найвразливіших категорій переселенців виплати продовжать автоматично. Ще певним категоріям – після подання заяви.
16 Лютого, 2024 р., 13:18
В рамках програми «Батьківство без стресу» директором Братського центру соціальних служб Ліною Гризоглаз, практичним психологом центру Людмилою Бакуменко 16 лютого 2024 року на базі Братського закладу дошкільної освіти, за сприяння керівника ЗДО Крістіни Сало, проведено чергове заняття на тему: «Управління стресом».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь