Братська селищна рада
Миколаївська область, Вознесенський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

16 Лютого, 2024 р., 13:11
Коефіцієнт індексації нормативної грошової оцінки земель за 2023 рік становить 1,051, який необхідно застосовувати для обчислення плати за землю та єдиного податку (четверта група) під час складання податкової звітності на 2024 рік.
15 Лютого, 2024 р., 15:19
16.02.2024 року в смт Братському орієнтовно з 10.00 по 11.00 на базі ПТУ-17 будуть проводитись тактико-спеціальні навчання службами ДСНС. У зв’язку з цим звертаємо увагу водіїв про можливе обмеження руху автотранспорту по вулиці Вороніна!
15 Лютого, 2024 р., 14:53
За сприяння державної служби зайнятості громадяни з числа учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття, можуть пройти професійне навчання:
15 Лютого, 2024 р., 14:00
15 лютого в Братській територіальній громаді відбулися заходи присвячені Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Біля меморіалу воїнам-інтернаціоналістам в центрі селища Братське, щоб вшанувати пам’ять загиблих на полі бою та тих, хто назавжди покинув стрій вірних бойових товаришів та побратимів, зібралися ветерани війни в Афганістані та учасники бойових дій, що відбувалися на території інших країн, працівники селищної ради, молодь селища.
14 Лютого, 2024 р., 14:50
Філія «Вознесенське лісове господарство» державного підприємства «Ліси України» звернулось з пропозицією змінити статус об’єктів природо-заповідного фонду місцевого значення з «заповідне урочище» на категорію «лісовий заказник місцевого значення», які знаходяться в межах Вознесенського району Миколаївської області. Мова йде зокрема про лісові урочища «Мар’їна роща», «Лабіринт», «Василева пасіка», «Лісове», «Молдова» та урочище «Хомутець», що розташоване на території Братської територіальної громади.
14 Лютого, 2024 р., 13:18
Сказ є однією із найдавніших хвороб теплокровних тварин і людини та надзвичайно небезпечним захворюванням, яке супроводжується тяжким ураженням центральної нервової системи і завжди закінчується летально. Лікування не розроблено.
14 Лютого, 2024 р., 10:38
Організація суспільно корисних робіт – один із напрямків роботи та співпраці Братської селищної ради Вознесенського району Миколаївської області з Братським відділом Вознесенської філії Миколаївського обласного центру зайнятості. Суспільно корисні роботи – це тимчасова зайнятість, що має оборонний характер або ж слугує для ліквідації надзвичайних ситуацій, які виникли в період воєнного стану. Основна мета організації та проведення таких робіт – це задоволення потреб Збройних Сил України, інших військових формувань та сил цивільного захисту у зв’язку з військовою агресією з боку російської федерації проти України, забезпечення функціонування економіки та системи забезпечення життєдіяльності, в тому числі соціально незахищених верств населення.
12 Лютого, 2024 р., 15:00
Директором Братського центру соціальних служб Ліною Гризоглаз, фахівцем із соціальної роботи Світланою Силенко, начальником служби у справах дітей виконавчого комітету Новомар’ївської сільської ради Альоною Калько та працівниками відділення поліції №1 Вознесенського РУП ГУНП в Миколаївській області 08.02.2024р здійснено об’їзд сіл Миролюбівка, Юр’ївка, Костувате та Петрівка Перша Новомар’ївської територіальної громади та відвідано сім’ї, які перебувають в складних життєвих обставинах.
12 Лютого, 2024 р., 14:26
Директором Братського центру соціальних служб Ліною Гризоглаз, практичним психологом центру Людмилою Бакуменко за підтримки директора Братського закладу дошкільної освіти Крістіни Сало 09 лютого 2024 року в рамках програми «Батьківство без стресу» продовжено роботу та проведено друге заняття в Братському закладі дошкільної освіти. Тема тренінгу: «Особливості розвитку та появи вікових криз».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь