Братська селищна рада
Миколаївська область, Вознесенський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

12 Лютого, 2024 р., 14:12
12 лютого 2024 року селищний голова Неля Собко провела нараду з керівниками структурних підрозділів, установ та організацій Братської громади, в ході якої проведено аналіз роботи за минулий тиждень, визначено напрямки роботи та завдання на наступний.
09 Лютого, 2024 р., 14:21
Вознесенське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області повідомляє, що відповідно до звіту Миколаївської регіональної державної лабораторії Держпродспоживслужби про результати дослідження патологічного (біологічного) матеріалу від 30.01.2024 № 000148 п.м./24, в патологічному матеріалі від 3 трупів дикої птиці (лебеді), який надійшов для дослідження методом ПЛР на грип птиці регіонального ландшафтного парку «Приінгульський» (узбережжя річки Інгул) с. Софіївка, Баштанського району, Миколаївської області, виявлено РНК вірусу пташиного грипу типу А субтипу Н5.    
09 Лютого, 2024 р., 13:58
За даними Національного канцер-реєстру, в Україні понад 1 млн хворих на рак. Кожного року близько 140 тис. українців дізнаються про те, що хворі на онкологію, 45% з них помирає.
09 Лютого, 2024 р., 13:48
21 лютого 2024 року в місті Вознесенськ за адресою вул. Софіївська, 1 (колишня вул. Пушкінська), з 15.00  будуть працювати представники та лікарі-протезисти ТОВ «Форвард-Орто». Для отримання направлення на безкоштовне забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації або виплати компенсації від Миколаївського обласного відділення фонду соціального захисту осіб з інвалідністю, особа з інвалідністю, дитина з інвалідністю, інша особа або законний представник подають до структурних підрозділів з питань соціального захисту населення районних, виконавчих органів сільських, селищних рад, або до центрів надання адміністративних послуг заяву про забезпечення засобом реабілітації (виплату компенсації)  за формою, затвердженою  Мінсоцполітики та документи:
09 Лютого, 2024 р., 13:46
8 лютого 2024року здійснено виїзд мультидисциплінарною командою в село Новокостянтинівка, в складі завідуючої відділенням організації надання адресної натуральної та грошової допомоги Головань Оксани та перукаря відділення Коров'якової Олени для надання перукарських послуг людям похилого віку.
09 Лютого, 2024 р., 13:28
Програма єОселя реалізується Міністерством економіки України спільно з Міністерством цифрової трансформації України та «Укрфінжитло» за ініціативи Президента України. Взяти участь у програмі доступного кредитування ви можете за допомогою державного Ощадбанку
07 Лютого, 2024 р., 14:00
Якщо внаслідок внутрішнього переміщення у вас виникла потреба в юридичній консультації з питань щодо реєстрації як ВПО, відновлення або призначення соціальних виплат та послуг — заповніть коротку гугл-форму:
07 Лютого, 2024 р., 13:59
В зв’язку з численними випадками африканської чуми свиней на території України та з метою профілактики виникнення даного захворювання на території Южноукраїнської міської територіальної громади Вознесенське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області повідомляє про наступне.
06 Лютого, 2024 р., 13:40
На даний час Україна перебуває в середині епідемічного сезону з грипу та ГРВІ. Наразі через циркуляцію вірусів грипу у 22 регіонах країни спостерігається підйом захворюваності на ГРВІ, зокрема серед дітей.  

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь