Братська селищна рада
Миколаївська область, Вознесенський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

24 Лютого, 2024 р., 09:00
24 лютого 2022 року виповнюється два роки з початку повномасштабного вторгнення російської федерації на Україну. Два роки горя, смутку, болі, надії та боротьби.
23 Лютого, 2024 р., 14:52
22 лютого 2024 року відбулася робоча поїздка селищного голови Нелі Собко до сіл Новокостянтинівка та Новоолександрівка Новокостянтинівського старостинського округу Братської громади, яку було проведено у розширеному форматі із залученням керівників відділів та служб селищної ради. До складу робочої групи увійшли керуюча справами, секретар виконавчого комітету селищної ради Альона Шепоренко, начальник відділу соціального захисту Світлана Амросова, начальник відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту селищної ради Оксана Засільська, начальник служби у справах дітей селищної ради Ірина Афанасьєва, директор Братського центру соціальних служб Ліна Гризоглаз, практичний психолог центру Людмила Бакуменко.
22 Лютого, 2024 р., 16:24
Братська ДПІ повідомляє, що платники податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, мають право звернутися за своєю податковою адресою для проведення звірки даних (відповідно до п.п. 266.7.3 п. 266.7 ст. 266 Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VI зі змінами та доповненнями) щодо:
22 Лютого, 2024 р., 15:22
21 лютого 2024 року селищний голова Неля Собко провела засідання комісії з питань захисту прав дитини виконкому Братської селищної ради. На розгляд її членів було винесено низку питань, зокрема:
22 Лютого, 2024 р., 13:38
Братська громада долучилася до всеукраїнського проєкту «Пліч-о-пліч», який створений за ініціативи Президента України Володимира Зеленського та реалізується Міністерством молоді та спорту України, Міністерством освіти України та Миколаївською обласною військовою адміністрацією. Його головна мета – залучення школярів до фізичного розвитку, формування у них лідерських якостей через спорт, можливість самовиразитися, відчути командний дух, атмосферу спілкування, дружби, психоемоційна підтримка та можливість подорожувати з командою різними куточками нашої країни. Проєкт охопив 20 областей України та м. Київ. 511 закладів середньої освіти Миколаївщини позмагаються у п’яти видах спорту: баскетбол, волейбол, футзал, спортивне орієнтування та черліденг.
21 Лютого, 2024 р., 09:58
Щороку збільшується попит на засоби захисту рослин (ЗЗР), адже в сучасному землеробстві неможливо отримати якісний та високий  урожай без застосування пестицидів та агрохімікатів. Із збільшенням попиту збільшується і процвітає торгівля підробками та фальсифікатами.
20 Лютого, 2024 р., 16:07
Цього року ми вшановуємо десяту річницю пам’яті Героїв Небесної Сотні. Особливого символізму цей день набуває в умовах повномасштабної агресії російської федерації проти України.
19 Лютого, 2024 р., 14:11
Зміни щодо медоглядів працівників, які здійснюють діяльність, пов’язану з обслуговуванням населення, запроваджені Законом №2573 від 06.09.2023 «Про систему громадського здоров’я». При цьому, в ч.2 ст. 45 цього Закону вказано, що періодичні медичні огляди проводять за рахунок роботодавця. Тобто, зобов’язань роботодавця щодо оплати попереднього (до прийняття на роботу) медичного огляду Закон №2573 не передбачає.
19 Лютого, 2024 р., 14:09
У зв’язку з проведення планових ремонтних робіт 23 лютого 2024 року від електропостачання будуть тимчасово відключені абоненти, які знаходяться за адресами:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь