Братська селищна рада
Миколаївська область, Вознесенський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ДО УВАГИ НАСЕЛЕННЯ

22 Червня, 2023 р., 22:53
Пошкодження Каховської ГЕС спричинило виникнення надзвичайної ситуації пов’язаної з підтопленням територій Миколаївської області. Велика вода на своєму шляху затоплює місця захоронень сільськогосподарських тварин (скотомогильники), кладовища, сміттєзвалища, склади з міндобривами та хімічними речовинами, нафтопродуктами тощо, також може нести в собі трупи різних тварин, що може негативно вплинути на здоров’я людей та тварин. В умовах повені, паводків можливі підтоплення помешкань, сільськогосподарських угідь, гноєсховищ, сміттєзвалищ, у зв’язку з чим зростає ризик спалахів інфекційних хвороб та харчових отруєнь.
20 Червня, 2023 р., 20:15
Якщо ви хочете почати торгівлю на фондовому ринку, відновити обіг цінних паперів чи створити організацію професійних учасників ринку капіталів, переходьте на Гід з державних послуг. Там знайдете покрокову інструкцію, як отримати необхідний сервіс. Замість того, щоб годинами розбиратися самотужки. Шукайте потрібний сервіс у добірці послуг у сфері фондових ринків та цінних паперів на Гіді:
20 Червня, 2023 р., 20:03
При Миколаївській обласній військовій адміністрації створено кол-центр з питань надання допомоги мешканцям Миколаївської області які постраждали внаслідок надзвичайної ситуації, спричиненої руйнуванням греблі Каховської ГЕС.
15 Червня, 2023 р., 09:49
Кожен, хто працює в Україні, повинен сплачувати податки. Однак часто люди просто не знають, куди звернутися, щоб, наприклад, оформити картку платника податків чи підтвердити статус податкового резидента України. 
13 Червня, 2023 р., 21:19
Інфекційні захворювання та харчові отруєння простіше попередити, а ніж потім лікувати, отже ось кроки для їх запобігання:
13 Червня, 2023 р., 21:17
Пошкодження Каховської ГЕС спричинило виникнення надзвичайної ситуації пов’язаної з підтопленням територій Миколаївської області.
09 Червня, 2023 р., 09:38
Коло осіб, які мають право на призначення дострокової пенсії за віком, зокрема, особи, які належать до учасників бойових дій, визначено п.4 ч.1 ст.115 Закону України “Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування”, чоловіки після досягнення 55 років, жінки - 50 років та за наявності страхового стажу не менше 25 років для чоловіків і не менше 20 років для жінок.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь