Братська селищна рада
Миколаївська область, Вознесенський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ДО УВАГИ НАСЕЛЕННЯ

02 Квітня, 2024 р., 15:48
Законом України “Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування” № 1105 від 23.09.1999 (із змінами, далі — Закон № 1105) встановлено, що щомісячні страхові виплати підлягають перерахуванню щороку, з 1 березня, на коефіцієнт, що враховує показники зростання споживчих цін та середньої заробітної плати (доходу) в Україні.
01 Квітня, 2024 р., 14:46
Постановою Кабінету Міністрів України від 15 березня 2024 року №300, були внесені зміни до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для надання підтримки фермерським господарствам та іншим виробникам сільськогосподарської продукції, затвердженого постановою Кабінетів Міністрів України 16 серпня 2022р. № 918 (далі - Порядок).
29 Березня, 2024 р., 11:01
Харчові отруєння – це захворювання, які можуть бути викликані продуктами, отруйними за своєю природою, або хвороботворними мікробами.
29 Березня, 2024 р., 11:00
Відповідно до Закону України «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування» страхувальник відкриває окремий поточний рахунок для зарахування страхових коштів у банках, або в Держказначействі, якщо є бюджетною установою. Кошти, що надходять на зазначений рахунок, обліковуються на окремому субрахунку.
26 Березня, 2024 р., 09:15
Ключовим нормативно-правовим актом, який регламентує загальні положення та особливості призначення пенсій є Закон України «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування» від 09.07.2003 № 1058-IV (зі змінами, далі – Закон № 1058-IV).
25 Березня, 2024 р., 13:24
Широке використання хімічних засобів  захисту рослин  для боротьби з шкідниками , хворобами та бур’янами, особливо без суворого дотримання інструкцій по їх застосуванню, часто призводить до масового отруєння бджіл. Тому охорона бджіл від отруєння отрутохімікатами повинна стати однією з найголовніших проблем. Трудність вирішення цієї проблеми полягає в тому, що щорічно промисловість випускає все нові хімічні препарати, а токсичність їх для бджіл далеко не однакова. Важливо знати, через який відрізок часу оброблене пестицидами поле стає безпечним для бджіл. Терміни знешкодження поля залежать від складу рослинності, погодних умов, швидкості розкладання препаратів під дією світла, вологи, повітря і тепла.
20 Березня, 2024 р., 16:17
Відповідно до пункту 92 Положення про порядок призначення житлових субсидій, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21.10.1995 № 848 (зі змінами) перерахунок розміру житлової субсидії в межах установленого строку її призначення без звернення громадян, зокрема, здійснюється уповноваженим органом в березні на березень - квітень та / або серпні на серпень - вересень у разі зменшення або збільшення середньомісячного сукупного доходу домогосподарства на понад 50 відсотків.
19 Березня, 2024 р., 14:23
Підставою для призначення допомоги по вагітності та пологах є сформований на основі медичного висновку листок непрацездатності (частина перша статті 23 Закону України “Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування”).
19 Березня, 2024 р., 09:10
Під час бойових дій, які здійснює країна-агресор, наразі актуальним є питання створення безпечного простору для здобувачів освіти та персоналу закладу, які працюють за змішаною або очною формою навчання. Забезпечення оптимального безпечного середовища під час повітряної тривоги, є першочерговим завданням засновників і керівників закладів освіти.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь