Братська селищна рада
Миколаївська область, Вознесенський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Державна податкова служба інформує

25 Листопада, 2021 р., 09:42
Шановні платники! Братська ДПІ Головного управління ДПС у Миколаївській області нагадує, що  з 01 січня 2022 року суттєво розширюється коло суб’єктів господарювання (фізичних осіб-підприємців), які зобов’язані застосовувати реєстратори розрахункових операцій (РРО) та/або програмні реєстратори розрахункових операцій (ПРРО).
17 Листопада, 2021 р., 10:51
Головне управління ДПС у Миколаївській області запрошує до  користування  Електронним кабінетом – сервісом, призначенням якого є надання платнику податків можливості реалізувати свої обов’язки та права у сфері оподаткування в режимі on-line.
17 Листопада, 2021 р., 10:50
Головне управління ДПС у Миколаївській області інформує, що відповідно до пункту 70.7 статті 70 Податкового кодексу України фізичні особи – платники податків зобов’язані подавати до контролюючих органів відомості про зміну даних, які вносяться до облікової картки фізичної особи – платника податків або Повідомлення (для фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків і мають відмітку у паспорті), протягом місяця з дня виникнення таких змін шляхом подання заяви про внесення змін до Державного реєстру фізичних осіб – платників податків за формою №5ДР або заяви за ф.№5ДРП (для осіб, які відмовились від податкового номера).
15 Листопада, 2021 р., 10:34
Як відомо, з 1 вересня 2021 року в Україні стартувала кампанія одноразового (спеціального) добровільного декларування. Кампанія з кожним днем викликає все більший суспільний інтерес, і це цілком нормально, адже платники податків мають право знати все про так звану «податкову амністію». Отож, подання такої декларації – це право чи обов’язок, які активи декларувати, а які ні, і чи не може бути використана проти декларанта, подана ним інформація, – ці питання найбільше турбують громадян. На найпоширеніші запитання з приводу запровадження одноразового декларування відповідає заступник начальника Головного управління ДПС у Миколаївській області Ольга Купчишина.
10 Листопада, 2021 р., 11:47
Братська ДПІ ГУ ДПС у Миколаївській області продовжує роз’яснювати платникам податків новели податкового законодавства в частині запровадження з 1 вересня 2021 року одноразового (спеціального) добровільного декларування.
02 Листопада, 2021 р., 11:42
Головне управління ДПС у Миколаївській області повідомляє, що сьогодні у платників є можливість отримати всю необхідну інформацію, довідки, консультації, подати звітність до податкових органів без особистих візитів до служби.
01 Листопада, 2021 р., 11:21
Братська ДПІ ГУ ДПС у Миколаївській області звертає увагу, що одним із важливих напрямків роботи органів податкової служби є легалізація трудових відносин та заробітної плати. Адже через «тіньовий» ринок зайнятості бюджети недоотримують надходження, а громадяни позбуваються соціального захисту. Стаття 43 Конституції України гарантує кожному громадянину право заробляти собі на життя працею та отримувати заробітну плату, не нижчу від визначеної законом.
18 Жовтня, 2021 р., 17:01
Головне управління ДПС у Миколаївській області нагадує, що порядок функціонування єдиного рахунка затверджено постановою КМУ від 29.04.2020 № 321 згідно ст. 35-1 Податкового кодексу України (чинні з 01.01.2021).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь