Братська селищна рада
Миколаївська область, Вознесенський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В Братській ДПІ роз’яснюють платникам акцизного податку зміни в ліцензуванні

Дата: 18.10.2024 13:17
Кількість переглядів: 52

Фахівці Братської ДПІ Головного управління ДПС у Миколаївській області консультують платників податків щодо змін у податковому законодавстві. Суб’єктам господарювання, які здійснюють діяльність у сфері виробництва, оптової та роздрібної торгівлі підакцизними товарами та зберігання пального, роз’яснюють зміни у ліцензуванні.

Фото без опису

Податківці нагадують, що суб’єкт господарювання, який починаючи з дня воєнного стану в Україні до 27.07.2024 здійснював господарську діяльність на підставі ліцензії на право провадження відповідного виду господарської діяльності, строк дії якої закінчився у цей період, та який не отримав нової ліцензії на право провадження такої діяльності зобов’язаний протягом трьох місяців до 01.11.2024 подати заяву про отримання нової ліцензії на право провадження відповідного виду господарської діяльності.

Крім того, суб’єкт господарювання має сплатити не сплачені протягом зазначеного періоду чергові платежі за ліцензію на право провадження відповідного виду господарської діяльності, у тому числі за період з дня закінчення строку дії раніше виданої ліцензії – до останнього дня третього місяця, або до дня отримання нової ліцензії.

Працівники Братської ДПІ звертають увагу на необхідність до 01 січня 2025 року пройти електронну ідентифікацію онлайн в електронному кабінеті та подати заяви щодо здійснення листування з контролюючим органом через Електронний кабінет платника податків суб’єктами господарювання, які здійснюють діяльність у сфері виробництва, оптової та роздрібної торгівлі підакцизними товарами та зберігання пального.

Ознайомитися більш детально з інформацією щодо змін у законодавстві можна за посиланням: https://tax.gov.ua/media-tsentr/novini/808956.html.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь