Братська селищна рада
Миколаївська область, Вознесенський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З 01 вересня 2024 року вступають в силу нові тарифи на централізоване водопостачання та водовідведення для абонентів КП «Водограй»

Дата: 26.07.2024 11:07
Кількість переглядів: 933

До виконавчого комітету Братської селищної ради надійшло клопотання від комунального підприємства «Водграй», щодо встановлення нових тарифів на централізоване водопостачання, водовідведення та встановлення плати за абонентське обслуговування. Адміністрацією підприємства надано повний пакет документів з економічним обґрунтуванням нових розмірів тарифів, який пройшов відповідну експертизу і отримав позитивний висновок. Інформація про наміри щодо встановлення нових тарифів було оприлюднена в газеті «Перемога» 11 липня 2024 року.

На черговому засіданні виконавчого комітету Братської селищної ради було розглянуто клопотання КП «Водограй», а також заслухано доповідь керівника підприємства Олександра Скрипника стовно обґрунтувань доцільності встановлення нових тарифів та введення плати за абонентське обслуговування. Розглянувши наданий пакет документів, взявши до уваги аргументи, наведені в доповіді керівника комунального підприємства, а також розміри тарифів на електроенергію для підприємств, загальний стан енергосистеми країни, витрати на забезпечення функціонування водогону під час блекаутів, членами виконавчого комітету прийнято рішення щодо встановлення тарифів на послуги з централізованого водопостачання, водовідведення та абонентського обслуговування:

- централізоване водопостачання – 33,60 грн. за м. куб.

- централізоване водовідведення – 22,20 грн. за м. куб.

- плата за абонентське обслуговування – 9,60 грн. на місяць.

Тарифи вступають в дію з 01 вересня 2024 року.

 

Рішення № 10 від 25 липня 2024 року «Про затвердження тарифів на послуги з централізованого водопостачання,  водовідведення та абонентське обслуговування комунального підприємства «Водограй» Братської селищної ради»

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь