Братська селищна рада
Миколаївська область, Вознесенський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Домашнє насильство – актуальна проблема сьогодення

Дата: 17.07.2024 09:25
Кількість переглядів: 165

Навіть попри війну, питання насильства в сім’ї не втратило своєї актуальності. Війна ще більше загострила проблеми людей, які були й до цього. Життя у постійному стресі, в одному приміщенні та залежність один від одного партнерів, нерідко зумовлює випадки виникнення домашнього насильства. Домашнє насильство це проблема, яку складно досліджувати. Адже насильство однієї людини над іншою у сімейних відносинах може мати приховані форми.

Тому, для здійснення захисту прав та інтересів осіб, які постраждали від домашнього насильства та насильства за ознакою статі, Братський центр соціальних служб Братської селищної ради Вознесенського району Миколаївської області відпрацьовує повідомлення, які надійшли від відділу поліції №1 Вознесенського РУП ГУНП в Миколаївській області про вчинення насильства або насильства за ознакою статі та здійснює заходи щодо постраждалих осіб та кривдника передбачені законом України «Про запобігання та протидію домашньому насильству», «Про забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків». Директор центру Ліна Гризоглаз та фахівець із соціальної роботи Світлана Силенко 15 липня 2024 року здійснили об’їзд населених пунктів Братської селищної ради та відвідали сім’ї, в яких зафіксовано випадки домашнього насильства. Під час рейду проведено первинне оцінювання випадку насильства в сім’ї, складено план заходів щодо безпеки постраждалої особи, здійснено оцінку потреб сім’ї / особи та укладено договір про надання соціальних послуг.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь