Братська селищна рада
Миколаївська область, Вознесенський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З нагоди професійного свята у Братській громаді привітали дільничних офіцерів поліції

Дата: 18.06.2024 11:27
Кількість переглядів: 455

18 червня в Україні традиційно відзначають День дільничного офіцера поліції. З нагоди цього свята у відділенні поліції №1 Вознесенського РУП відбулися урочистості, в яких взяла участь керуюча справами, секретар виконавчого комітету Братської селищної ради Альона Шепоренко.

В актовій залі відділення поліції зібрався весь колектив поліцейських. З привітальним словом до своїх колег звернувся начальник відділення, підполковник поліції Олександр Марченко, який привітав дільничних офіцерів, окреслив перспективи розвитку цього напрямку діяльності, повідомив про проходження навчання поліцейського офіцера громади, який в невдовзі, розпочне свою роботу у поліцейській станції, що буде обслуговувати жителів Новомар’ївської громади. Розповів про проведення набору та проходження конкурсу на посаду поліцейських офіцерів громади, які будуть обслуговувати Братську територіальну громаду, про заплановане відкриття на її території двох поліцейських станцій.

Дільничних офіцерів вітали представники Братської та Новомар’ївської громад – керуюча справами, секретар виконавчого комітету Братської селищної ради Альона Шепоренко та голова Новомар’ївської сільської ради Тамара Фесько.

У своєму привітанні Альона Шепоренко зазначила, що їй як нікому близька робота поліції, адже її чоловік усе своє життя присвятив службі в правоохоронних органах. Вона подякувала дільничним за нелегку, дуже важливу і почесну працю, адже на їхніх мужніх плечах тримається спокій у нашій громаді. З нагоди Дня дільничних офіцерів поліції, від імені Братської селищної ради, вручила почесну грамоту офіцеру поліції сектору превенції відділення поліції №1 Вознесенського РУП, капітану поліції Анатолію Козинному, відзначивши його сумлінне виконання службових обов’язків, високу професійну майстерність, відданість справі зміцнення законності і правопорядку.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь