Братська селищна рада
Миколаївська область, Вознесенський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс (ЗІР) – зручний сервіс для платників податків

Дата: 16.04.2024 16:18
Кількість переглядів: 35

Фахівці Братської ДПІ на черговій зустрічі з платниками податків розглядали питання ЗІР. Інформували, що на веб-порталі ДПС функціонує Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс (ЗІР) - інформаційний ресурс, створений у межах Електронного Уряду з доступом через будь-яку пошукову систему в інтернет-мережі, у т.ч. у вигляді мобільної версії, мобільних додатків на базі Android та iOS, що надає можливість платникам податків отримувати цікаву та корисну інформацію на податкову тематику в будь-який час та зручний спосіб.

Фото без опису

Розміщена в ЗІР База знань систематично наповнюється інформацією, що містить загальну позицію ДПС із застосуванням норм податкового законодавства, контроль за дотриманням якого покладено на ДПС, без врахування особливостей конкретного платника податків та специфіки конкретних ситуацій та не є податковою консультацією в розумінні глави 3 «Податкові консультації» Податкового кодексу України (далі - Кодекс) і не спричиняє правових наслідків, передбачених ст. 53 Кодексу.

Робота ЗІР направлена на забезпечення суспільства своєчасною, достовірною і повною довідковою інформацією у вигляді відповідей на запитання із понад 37 напрямів; ставками податків; глосаріями та довідниками; щоденною підбіркою відповідей на двадцять актуальних запитань; податковим календарем, платежів, подання звітності до органів ДПС; змінами  в податковому законодавстві, з можливістю підписки на отримання інформації про такі зміни на електронну адресу та інше. Було запропоновано платникам податків долучитись до користувачів ЗІР.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь