Братська селищна рада
Миколаївська область, Вознесенський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Наталя БЕНЬКОВСЬКА провела нараду з профілактики правопорушень та злочинності серед неповнолітніх

Дата: 10.04.2024 11:59
Кількість переглядів: 244

9 квітня 2024 року заступник Братського селищного голови Наталя БЕНЬКОВСЬКА провела нараду по профілактиці правопорушень та злочинності серед неповнолітніх, які проживають на території Братської селищної ради.

Фото без опису

Участь в нараді взяли начальник служби у справах дітей Братської селищної ради Ірина АФАНАСЬЄВА, директор Братського центру соціальних служб Братської селищної ради Ліна ГРИЗОГЛАЗ, інспектор ювенальної превенції Вознесенського РУП ГУНП в Миколаївській області Галина ГОВША, директор Братського ліцею № 2 Олена СИЛЕНКО та заступник директора ліцею Надія ГАФІЙЧУК.

Учасниками наради розглянуто лист відділення поліції №1 щодо вчинення неповнолітніми правопорушень, поведінку 5 підлітків, які вчинили правопорушення та помічені у вживанні алкогольних напоїв, заслухано батьків та наголошено на відсутності належного контролю щодо місця перебування їх дітей у вечірній час.

Інспектором ювенальної превенції Галиною ГОВШОЮ проінформовано про те, що на батьків складено протоколи за ст.184 КУпАП, відносно 2-х неповнолітніх складено протоколи за ст.178 КУпАП, а також за вчинення адміністративного правопорушення складено протокол на власника торгівельного об’єкту за ч.2 ст. 156 КУпАП, які направлено на розгляд Братського районного суду.

За результатами проведеної наради хочемо звернутися до батьків та наголосити, що відсутність належного контролю з боку батьків та законних представників щодо місця перебування своїх неповнолітніх дітей може призвести до нещасного випадку та навіть загрози життю та здоров’ю дітей.

Шановні підприємці! Звертаємося до Вас із проханням неухильно дотримуватися вимог чинного законодавства, не продавати пиво, алкогольні, слабоалкогольні напої та тютюнові вироби неповнолітнім, адже кожен з нас відповідає за наших  дітей.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь