Братська селищна рада
Миколаївська область, Вознесенський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Підсумки роботи за тиждень

Дата: 29.03.2024 22:26
Кількість переглядів: 446

Традиційно, в кінці тижня підводимо підсумки роботи селищної ради та її структурних підрозділів.

Фото без опису

27 березня 2024 року відбулася тридцять перша чергова сесія восьмого скликання Братської селищної ради. Розглянуто 29 питань, серед яких про хід виконання програм профілактики злочинності та вдосконалення системи захисту конституційних прав і свобод громадян по Братській селищній раді на 2021-2026 роки за 2023 рік, розвитку освіти Братської селищної ради на 2021-2025 роки за 2023 рік, розвитку фізичної культури і спорту Братської селищної ради на 2021-2023 роки за 2023 рік. Затверджено Комплексну програму захисту прав дітей Братської селищної ради «Дитинство» на 2024-2027 роки. Розглянуто та погоджено клопотання професійно-технічного училища № 17 щодо створення на його базі професійного ліцею. Створено Орган з питань охорони культурної спадщини на території Братської селищної ради.

Проведено засідання громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті Братської селищної ради. Розглянуто заяви громадян щодо постановки на облік та зняття з обліку, які потребують поліпшення житлових умов.

 

Оголошено конкурс з відбору виконавців робіт із землеустрою на конкурентних засадах з метою розробки документації із землеустрою, що дозволить залучити додаткові кошти до бюджету громади.

 

Проведено засідання комісії з питань захисту прав дитини виконкому Братської селищної ради. Розглянуто питання надання дозволу на реєстрацію місця проживання малолітньої дитини та надання статусу дітям, які постраждали внаслідок воєнний дій та збройних конфліктів.

За результатами розгляду прийнято рішення виключно в інтересах дітей.

 

Проведено засідання виконавчого комітету Братської селищної ради. Розглянуто низку важливих питань, зокрема, утворення аукціонної комісії для продажу об’єкта малої приватизації та затвердження Положення про діяльність аукціонної комісії для продажу об’єктів малої приватизації. Затверджено тарифи на транспортні послуги спецтехніки комунального підприємства «Водограй» Братської селищної ради, тарифи на платні соціальні послуги комунальної організації «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Братської селищної ради Миколаївської області» на 2024 рік, надано пільги на сплату за відвідування закладів дошкільної освіти окремим громадянам, встановлено на облік та знято з обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов. Проаналізовано стан роботи щодо військового обліку на території селищної ради та визначення завдань на 2024 рік. Визначено основні завдання та заходи цивільного захисту Братської селищної ради у 2024 році. Створено уповноважений орган з присвоєння адрес об’єктам будівництва, об’єктам нерухомого майна, що розташовані на території Братської селищної ради. Виділено матеріальну допомогу громадянам та інші.

 

28 березня 2024 року відбулося вручення нагород родичам наших загиблих Героїв. Начальник п’ятого відділу Вознесенського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, підполковник Євген ЛЄВЧЕНКО вручив ордени рідним загиблих – Любові Василівні ВАКУЛІЧ та Валентині Іванівні КАРПЮК. Зі словами співчуття і подяки до рідних звернулась селищний голова Неля СОБКО.

Хвилиною мовчання учасники зібрання вшанували пам’ять усіх загиблих захисників України.

 

В рамках проведення двомісячника з благоустрою проводиться прибирання територій, оновлення та обрізка насаджень, в Парку Слави висаджено троянди.

 

Відділом надання адміністративних послуг та державної реєстрації Братської селищної ради забезпечено прийом, реєстрацію та видачу документів, всього надано 137 послуг, зокрема:

94 - з державної реєстрації речових прав на нерухоме майно;

35 - з реєстрації місця проживання;

4 - з отримання відомостей з Державного земельного кадастру;

3 - реєстрація бізнесу та інші;

1 - отримання паспорту прив’язки тимчасової споруди.

Надано 76 консультацій з питань отримання адміністративних послуг.

Проводилась актуалізація даних в Реєстрі територіальної громади.

Підготовлено інформації на запити судів, нотаріусів


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь